Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nőknek ebben (is) könnyebb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek ebben (is) könnyebb?

Figyelt kérdés

Szóval egy cseneds nő tud magának pasit találni, max. az lesz a nagydumás, ő meg majd hallgat nagyokat és szépen mosolyog.

De egy csendes férfinak nehezebb dolga van, mert a nagydumás nők nem szeretik a kukákat, egy hasonlóan csendes (nem kommunikatív) nő is inkább az ő ellenkezőjét kersi, hogy ne legyenek kínos csendek.

2014. dec. 7. 17:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

"Ha egy csendes nőt elhívnak randira, max. hallgat nagyokat, bólogat, igen-el, mosolyog, stb. "

Álomvilágban élsz... ugyanúgy ott hagynak egy csendes nőt is, ha valakinek az nem jön be.

Szerintem te a fejedbe vetted ezt a dolgot és csak a saját igaznak vélt dolgot hajtod.

Majd észreveszed talán egyszer, hogy ez nem segít.

2014. dec. 7. 18:10
 22/32 anonim ***** válasza:
de attól még más dolgokban sokkal nehezebb nőnek lenni. hiába nézel rá valakire, az életben nem fog odamenni hozzád, ha mondjuk kövér vagy vagy szürke egér vagy akármi. a nőktől elvárják, hogy tökéletesen nézzenek ki pl. de ez csak egy a sok közül, nem fárasztom magam azzal, hogy erről irkáljak, mert úgyse hiszed el.
2014. dec. 7. 18:12
 23/32 A kérdező kommentje:
Szerintem kicsit frusztráltak vagytok. :) Írtam egyetlen dolgot, amiben könnyebb a nőknek, és még ezt az egyet sem ismeritek el (kivéve egy-két embert), inkább jöttök másokkal, hogy miben nem könnyebb, és tereltek másfelé...
2014. dec. 7. 18:15
 24/32 anonim ***** válasza:
szerintem meg te vagy itt a legfrusztráltabb. én nem sírok, szeretek nő lenni, van aki megbecsül és kölcsönösen szeret, nem kell ilyeneken paráznom, hogy kivel jöjjek össze. ellenben tele elég búvalbaszottnak tűnsz.
2014. dec. 7. 18:19
 25/32 anonim ***** válasza:

"a nőktől elvárják, hogy tökéletesen nézzenek ki "

Férfiaktól is elvárják, sőt viselkedj is tökéletesen, legyél kemény, találd ki éppen mit akar...

2014. dec. 7. 18:22
 26/32 A kérdező kommentje:
24. Elég viccesen hangzik ez azok után, hogy a 22-es kommenteddel elpanaszoltad az összes világfájdalmadat...:D
2014. dec. 7. 18:24
 27/32 anonim ***** válasza:

Férfiaktól hogy várnák el, amikor nincs is konszenzus?

Pl. szőr, van, aki szereti, van, aki utálja. Nőknél senki sem szereti.

2014. dec. 7. 18:34
 28/32 anonim ***** válasza:

"szőr, van, aki szereti, van, aki utálja"

Ez jó dolog is lehetne, ha nem úgy csapódna le, hogy ez a szereti-nem szereti dolog annak a függvénye lenne, hogy milyen "szexi" az adott csávó.

Lásd egy példát... Ha én mondjuk szőrős vagyok és elhajt erre hivatozva hogy ő nem szeretoi a szőrt akkor azt hisszük nem kedveli. 3 nap múlva egy ZZ Top jellegű arccal van akinek nem csak az arca szőrős.

Vagy fordítva ha csupasz vagyok erre hivatkozva fikáz le és 3 nap múlva egy még a karját is borotváló menő páwa gyerekkel van akkor megint át lettem verve...

2014. dec. 7. 18:38
 29/32 anonim ***** válasza:
összes világfájdalom?:D csak egyetlen példát írtam, hogy a nők felé is vannak elvárások, nem csak a férfiak felé. amúgyse nagy fájdalom, mert én nem nézek ki szarul, de egyébként se akarok minden férfinak tetszeni, csak egynek és annak tetszem is. ennyi.
2014. dec. 7. 18:43
 30/32 anonim ***** válasza:
És szerinted ez fordítva nincs így?
2014. dec. 7. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!