Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek ebben (is) könnyebb?
Szóval egy cseneds nő tud magának pasit találni, max. az lesz a nagydumás, ő meg majd hallgat nagyokat és szépen mosolyog.
De egy csendes férfinak nehezebb dolga van, mert a nagydumás nők nem szeretik a kukákat, egy hasonlóan csendes (nem kommunikatív) nő is inkább az ő ellenkezőjét kersi, hogy ne legyenek kínos csendek.
"Ha egy csendes nőt elhívnak randira, max. hallgat nagyokat, bólogat, igen-el, mosolyog, stb. "
Álomvilágban élsz... ugyanúgy ott hagynak egy csendes nőt is, ha valakinek az nem jön be.
Szerintem te a fejedbe vetted ezt a dolgot és csak a saját igaznak vélt dolgot hajtod.
Majd észreveszed talán egyszer, hogy ez nem segít.
"a nőktől elvárják, hogy tökéletesen nézzenek ki "
Férfiaktól is elvárják, sőt viselkedj is tökéletesen, legyél kemény, találd ki éppen mit akar...
Férfiaktól hogy várnák el, amikor nincs is konszenzus?
Pl. szőr, van, aki szereti, van, aki utálja. Nőknél senki sem szereti.
"szőr, van, aki szereti, van, aki utálja"
Ez jó dolog is lehetne, ha nem úgy csapódna le, hogy ez a szereti-nem szereti dolog annak a függvénye lenne, hogy milyen "szexi" az adott csávó.
Lásd egy példát... Ha én mondjuk szőrős vagyok és elhajt erre hivatozva hogy ő nem szeretoi a szőrt akkor azt hisszük nem kedveli. 3 nap múlva egy ZZ Top jellegű arccal van akinek nem csak az arca szőrős.
Vagy fordítva ha csupasz vagyok erre hivatkozva fikáz le és 3 nap múlva egy még a karját is borotváló menő páwa gyerekkel van akkor megint át lettem verve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!