Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nőknek ebben (is) könnyebb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek ebben (is) könnyebb?

Figyelt kérdés

Szóval egy cseneds nő tud magának pasit találni, max. az lesz a nagydumás, ő meg majd hallgat nagyokat és szépen mosolyog.

De egy csendes férfinak nehezebb dolga van, mert a nagydumás nők nem szeretik a kukákat, egy hasonlóan csendes (nem kommunikatív) nő is inkább az ő ellenkezőjét kersi, hogy ne legyenek kínos csendek.

2014. dec. 7. 17:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
#6 nem mondtam, hogy nehezebb, de azt se állítsuk már, hogy könnyebb. a monDD meg továbbra is két d..
2014. dec. 7. 17:55
 12/32 A kérdező kommentje:

"Mintha mindenki egyforma lenne és minden embert ugyanabba a skatulyába lehetne húzni."

Ki beszélt itt minden emberről? A csendes nőkről és a csendes férfiakról beszéltem, és csupán az ismerkedésről, hogy melyiknek könnyebb.

2014. dec. 7. 17:58
 13/32 anonim ***** válasza:
kérdező, lehet ezen siránkozni, de felesleges, mert nő már úgyse leszel. vagy ha ennyire zavar, operáltasd át magad és az egész életed könnyebb lesz, hajrá. de javaslom, hogy inkább szedd össze magad, mert egy nyavajgó, önsajnáltató, töketlen 'férfinak' tényleg nem sok esélye van a nőknél. abba most nem megyek bele, hogy a nőknek miért nehéz, mert nektek aztán mondhatom, úgyse hisztek senkinek.
2014. dec. 7. 17:58
 14/32 A kérdező kommentje:

Ha egy csendes nőt elhívnak randira, max. hallgat nagyokat, bólogat, igen-el, mosolyog, stb.

De ha egy csendes pasi elhív egy csajt, és 10 percig meg se szólal, és várja, hogy a nő kérdezgessen, úgy otthagyják, mint a sicc.

2014. dec. 7. 18:00
 15/32 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok szép. Ezek szerint nehéz az életem? BÁR kicsit ellenszenves, hogy csak a párkapcsolatokat hozod fel, amikor az életnek annyi aspektusa van, ahol nem lehet egy mosollyal elintézni semmit.

Másrészt ezzel azt állítottad, hogy 1.) aki nem szép, azt nem tekinted nőnek, 2.) ezek szerint a szép EMBEREKNEK könnyebb a dolguk, nem a szép nőknek.

2014. dec. 7. 18:02
 16/32 A kérdező kommentje:
13. Te miről beszélsz? Nincsenek kommunikációs problémáim, az egyik jó barátom miatt fogalmazódott meg a kérdés, aki egy okos, művel ember, csak csendes típus, és nincs senkije, mert ha kettesben marad egy nővel, alig tud megszólalni.
2014. dec. 7. 18:02
 17/32 A kérdező kommentje:
15. Most hogy jött ide a szépség?
2014. dec. 7. 18:03
 18/32 anonim ***** válasza:

'10 percig meg se szólal, és várja, hogy a nő kérdezgessen' - hát szerintem meg ez semmilyen nemű, korú embernél nem normális, ha érdeklődik a másik iránt. oké, hogy csendes, nem kell nonstop löketni a hülyeséget, de ha nem kérdez, akkor azt feltételezem, nem is érdekli semmi, nem kíváncsi rám, jó hogy nem fog megnyerni. függetlenül attól, hogy nő vagy férfi.

egyébként én sok olyan párt látok, ahol a nő a tipikus csacsogó, be nem áll a szája típus, a férfi meg alig mukkan meg. jól kiegészítik egymást, mert az ilyen nőnek az kell, hogy beszélhessen magáról és mások meg hallgassák, viszont ne beszéljenek sokat magukról.

2014. dec. 7. 18:04
 19/32 anonim ***** válasza:

13-as vagyok, erre a kommentedre reagáltam: 'Párkapcsolat kialakításában minden könnyebb a nőknek! Elég ha rámosolyog valakire, vagy bámul, és utána már csak várnia kell, hogy a sültgalamb a szájába repüljön, ha az áldozat bekapta a horgot.

Utána is randiknál minden a pasi "dolga", a szervezés, az elhívás, hogy elbűvolje a nőt, stb. stb.

Szívesen cserélnék, hogy csak ránézek egy nőre, és ha tetszem neki, odajön szóba elegyedni, és elhívni ide-oda.

Szóval ilyet állítani, hogy semmivel se könnyebb...'

tömény siránkozás!!

2014. dec. 7. 18:06
 20/32 A kérdező kommentje:
19. Lehet, hogy siránkozás, de attól még igaz!
2014. dec. 7. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!