Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lesz a párotoknak a Valenti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz a párotoknak a Valentin napi ajándék?

Figyelt kérdés
hány éves vagy?ő hány éves?+neme.ezt is légyszíves.köszönöm
2010. jan. 31. 20:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
soha nem vettünk egymásnak semmit valentin nap miatt. ez egy kamu ünnep, ami a kereskedőknek egy szuper lehetőség:)
2010. jan. 31. 20:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát én gondolkoztam rajta már múlthéten, h mit is veszek neki. Felesleges volt. Szakítottunk, de úgy, h még lehet összejövünk, de mindkettőnknek időre van szüksége. Aztán megtudtam róla olyan dolgokat, h nekem már nincs egy percre sem szükségem ,h eldöntsem akarok-e vele kapcsolatot. Ezt ő még nem tudja, h én tudom, nem is várom a percet h megmondjam neki, de holnap beszélünk személyesen és majd akkor. Csak szurkoljatok, mert szeretem és ha megint jön a szép dumáival nem lesz erőm kimodndani h végleg vége (pedig nem szabadna folytatni, ha csak nem akarom magam érzelmileg halálraítélni a következő 100 évre)
2010. jan. 31. 20:39
 13/13 anonim ***** válasza:

semmit, mert1 nyálas baromság az egész...szerencsére ezt a férjem meg előtte is minden barátom így gondolta...ha valamelyik vett volna nekem egy rózsaszín plüssmacit, valószínűleg visítva röhögtem volna :P

25L/30F

2010. jan. 31. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!