Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy az a probléma hogy a legjobb barátja húga vagyok? (21/L)
Én tudom magamról hogy szeretem őt. Az már kérdéses hogy az ő fejében mi van. Közel 6 éve ismerjük egymást, család imádja, tegezőviszony szülőkkel, nagyszülők is odáig vannak érte, szóval sehol semmi gond. Sosem volt átlagos a kapcsolatunk, most meg, hogy napi szinten találkozunk, főleg nem az.Szép lassú léptekben eljutottunk odáig hogy ha baj van a másikhoz megyünk "panaszkodni", ha buli van akkor már párosként vagyunk jelen ( nem, nem csatak részegen ), és alapból is látszik hogy másképp viselkedik velem ( pozitívabb értelemben ). A múltkor elkezdett egy olyat mondani nekem, hogy nagyon tiszteli szüleimet a bátyám a legjobb barátja és furán érzi magát amiatt ami köztünk volt/van. Sajnos a gondolatmenetét nem fejezte be mivel a társaság közbeszólt. Azóta nem beszéltünk erről én pedig megmondom őszintén félek felhozni témának.
A legjobb barátom szerint nagyon is szeretne tőlem valamit csak fél a család reakciójától. Ha tényleg ez a probléma hogyan lehetne orvosolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!