Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valentin nap? Távkapcsolat.

Figyelt kérdés

Közeledik a Valentin nap, de nem tudom mit adhatnék a barátomnak. Távkapcsolatban élünk, és most lehetetlen, hogy találkozzunk :( ezért interneten keresztül szeretnék mégis azért valamit adni neki... Tudom, hogy ezt nekem kéne kitalálnom, de egyelőre egy kis saját versike jutott eszembe és ennyi :S nagyon megköszönnék pár ötlet.

Előre is köszönöm a válaszokat.Ja és poénos kedvűek kíméljenek:D.

2010. jan. 31. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:
küldj neki egy spamot
2010. jan. 31. 19:02
 2/7 anonim ***** válasza:
a vers jo, vagy egy vicces tortenet, ami a kapcsolatotokrol szol, en egyszer irtam olyan, bejott
2010. jan. 31. 19:09
 3/7 A kérdező kommentje:

A második válaszolónak köszönöm :) ez nekem is nagyon tetszik és szerintem ő is örülne neki.

További válaszokat is várom azért.:)

2010. jan. 31. 19:24
 4/7 anonim válasza:

Nálunk is ez a helyzet és gondolkodom egy kissebb ppt röl amit sexy képekkel töltök fel :D

nem csak lányoknak de fiuknak sem lehet rossz :P

Sok sikert

L21

2010. jan. 31. 20:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki válaszolt nekem:) az eddig kapott ötletek nagyon tetszenek.. remélem érkeznek majd még.
2010. febr. 4. 23:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire tudsz zenélni, vagy hogy van-e webkamerád. De én ebben a helyzetben elővenném a gitáromat és játszanék neki pár romantikus dalt. Ez kivitelezhető akár még élőben is MSN-en keresztül, de ha átküldöd, akkor még el is rakhatja, vagy visszatekerheti pár százszor.

De a leghatásosabb, még mindig az ablaka alatt lenne. :)

Sok sikert.

2010. febr. 5. 00:21
 7/7 A kérdező kommentje:

Ezzel is megpróbálkozom... bár se az éneklés,se a zenélés nem áll hozzám közel:S De végülis próba szerencse:)

Azért nagyon szépen köszönöm a választ/ötletet.

2010. febr. 7. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!