Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pörkölt nokedlivel! Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
A barátnőmre várok,egy óra múlva itt lesz.
Szépen kitakarítottam a lakásunkat és vacsorával várom télapó kosztűmben.
A haverom szerint ez bzis papucs ajándék,szerintetek?
22/F
2014. dec. 6. 15:11
11/16 anonim válasza:
igaza van a haverodnak.hallgass rá mert többet tudhat :)
12/16 A kérdező kommentje:
Papucsnak gondolod apollyon,hogy egyszer egy évben ilyen meglepit csinálok?
2014. dec. 6. 15:22
13/16 anonim válasza:
Appolyonra ne hallgass,ő ehhez nem érthet,mi jó a nőknek.
MIKI este egy kiadós dugásra számíthatsz:xd
14/16 anonim válasza:
ahhhhha
mikulás f**szság,tahó "ünnep",főzni meg neki kéne.
rakd be neki keményen és ennyi.
Esetleg csokit vegyél,én azt szoktam,ha muszáj szökő évente ajándékozni valamelyiknek.
vagy pia,az még jobb,pia meg pina,és kész a saját ünnep
ne hallgasson rám igaz,égesd magad,10éveseknek való marhasággal,lehet dönteni.Mennyire veszed férfiasra vagy mennyire nem.
:)
15/16 anonim válasza:
Örülni fog,én biztos nem nézném ezért 10 évesnek.Nekem nagyon bejönne,de az én pasim is Apollyon szerű:D
16/16 Scav válasza:
Kitty bemutatta, hogy a csajok a bunkókat szeretik! :D
Jól van, ez erős volt. De nem tudtam kihagyni, bocsesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!