Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamarosan 1 évesek leszünk. Ez jó ajándék lenne?
Halottam hogy van olyan hely ahol fényképet raknak párnákra:) Ilyet szeretnék neki adni.
Szerintetek ez jó ajándék lenne(egy fiúnak)
És ezt hol lehet megcsináltatni? És kb mennyiért?
Köszönöm :)
Szijja!
Foto Hall-ban,3500Ft-ért
Szerintem ez a világ egy legsablonosabb ajándéka, minden 2. embernek van már ilyet. Bögrét nem akarsz neki venni? Csak mert az is hasonló kategória.
Nekem speciel szarul esne h annyira nem ismer a csajom h nem tud vmi kreatívabbat kitalálni :P
Osztom a masodik velemenyet, semmi kulonleges nincs benni, ez a jaj valamit adnom kell tipusu ajandek, es ha mar ilyesmi, szerintem ez akkor is lanyoknak valo.
Az en baratom pl imadja az iphonejat, ahhoz vettem neki kutyuket legutobb, es orult neki nagyon, legalabb tudja hasznalni.
A te baratod mit szeret? Mi a hobbyja? Vagy fozz neki vacsit, aztan mutass be vm vetkozos szamot, valamit, amit sosem felejt el:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!