Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Shark19970722 kérdése:
Szerintetek az gond mai világban ha barátnőm 19 éves én meg 17?
Figyelt kérdés
2014. dec. 5. 22:15
2/9 anonim válasza:
ilyen gond nekem is kellett volna 17 évesen
3/9 anonim válasza:
Szerintem elég nagy gond, hagyd el jobbat érdemel.
5/9 anonim válasza:
Vannak emberek, akik szerint igen, és akik szerint nem. Én az utóbbiak táborát erősítem.
6/9 anonim válasza:
15 évesen 18 éves csajaim voltak,és ők hajtottak rám:)
7/9 anonim válasza:
Dehogy baj , mi azzal a baj ha egy érettebb nővel vagy ? Legalább azoknál kevesebb az esélye hogy megcsalnak , nem olyan mint a legtöbb kis tini kur va ...
8/9 anonim válasza:
utolsó, attól nem lesz valaki tinik urva, hogy fiatal. a 19 éves lányról is feltételezed, hogy korábban az volt, most meg a hűség mintaképe?
kérdező, az emberek szeretnek beszólogatni mindenre, ami nem átlagos. édesmindegy, ha szeretitek egymást.
9/9 anonim válasza:
nem a kor számít.
Én 13 évesen úgy néztem ki mint egy 17 éves. Engem anno ismeretlen tanárok akartak kidobni 7.-es koromban az általánosból, mert azt hitték, hogy én már rég középsulis vagyok.
Az a kérdés te hány évesnek érzed magad, és ő hány évesnek. És ha az összepasszol, akkor oké.
13 évesen 7.-es voltam, és 2.-os középsuliba járt az akkori barátnőm. 16 éves volt. És nem nem volt ciki.
Bár most 20 évesen inkább a fiatalok felé érdeklődöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!