Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim az éjszakás hetében este 6ig alszik, normáliss?
Figyelt kérdés
2014. dec. 5. 16:00
1/11 anonim válasza:
Az mit jelent, hogy reggel 8 kor hazajön és alszik este 6-ig?
2/11 anonim válasza:
Kell a pihenés, ez éjszakásként felborul, uh persze h az.
3/11 anonim válasza:
Mikorra ér haza? Ha 8-ra vagy később akkor normális.
4/11 A kérdező kommentje:
6kor reggel lejár a műszak, hazamegy alszik
2014. dec. 5. 16:04
5/11 anonim válasza:
Kinek mi, van akinél az.
Én például ha 12 óráztam éjszakába akkor aludtam olyan délután 3-4 ig, de sose tudtam sokat aludni, ha csak 8 óráztam akkor délkörül már fent voltam.
De miért ne lenne ez normális, meg hogy jön ide ?
6/11 anonim válasza:
Persze, hogy az. Fáradt szegény.
7/11 A kérdező kommentje:
jól van akkor , a ti párotok aludjon fele ennyit
2014. dec. 5. 16:13
8/11 anonim válasza:
Kérdező, csak úgy kíváncsiságból, te hány órát szoktál aludni? Mit szólnál ahhoz, hogy ha valaki éjszaka hisztizne, hogy te mit képzelsz, miért alszol, ne aludj, legyél inkább velem?
9/11 anonim válasza:
Nem,csak nem akarja hallgatni az ilyen buta kérdéseidet. Azé' alszik ennyit XDDD
10/11 A kérdező kommentje:
én is éjszakás vagyok de nem alszom este 6ig.....
2014. dec. 5. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!