Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha a pasitok otthon zsíros kenyeret enne pirosarannyal, lilahagymával és kolbásszal, mennyire vetnétek meg?
Szóval. Szerinted már az dönti el a mai barátságokat, hogy ki mit eszik? Na b.meg.
Pedig nem vagyok olyan vén, de azt hiszem, baromi rossz ha ezen filózol.... ki a fityfenét érdekel, hogy mit kajálsz? Ha egy csajcica azért nem hajlandó veled vacsorázni/randizni, mert te nem gyroszt zabálsz, hanem pldául pacalt, akkor az a nő egy idióta cafka.
Ja igen, azt elfelejtettem, hogy nektek, mai férfiaknak(nem nevezhető izéknek) ilyenekre van szükségetek...
Akkor bocs: soha, de soha de soha de soha ne egyél több "hagyományos" jellegű ételt, anyádnak meg szólj, hogy ha nem kezd el a mediterrán konyha szerint főzni, akkor sose lesz unokája.
-.-
Ha nekem nem csinálna, akkor baromi dühös lennék rá, de megvetni az ágyat szoktam.
Viszont a zsíroskenyérrel eszed a kolbászt? Nekem ez már sok a jóból :) De hagymával és pirospaprikával, oh yeah...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!