Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pusztán kíváncsiságból milyen előnyei vannak annak h v ki pasinak születik?
Mer én csak a hátrányokat látom.
25 F
Verhetjük az asszonyt.
Megerőszakolhatjuk random nőket.
Lenézhetjük a férfiakhoz vonzódó társainkat.
A nőkkel ellentétben egész életünkben csak ugyanaz a farok van a lábunk között.
Hatékonyak vagyunk, és normálisan gondolkodunk (tudom, az első két érv alapján ezt nem mondanátok rólam, de teszek rá).
Többet bírunk inni, mint a nők.
Még több nőt erőszakolhatunk meg.
Még annál is több nőt erőszakolhatunk meg.
"Többet bírunk inni, mint a nők. "
hahaaa, azt te csak hiszed, néhány nő simán odaveri a pasik nagy részét már :D
"Már mint a nők szerint mer azt már nem tom ahány annyi féle dolog kell neki."
A probléma, amit elkövetsz az az, hogy meg akarsz nekik felelni. Ezzel csak épp az a baj, hogy álarc mögé bújsz, mert azt akarod mutatni, amit ők látni akarnak, és nem azt, amilyen valójában te vagy. Ilyen egyszerű az egész. Tudom, hogy rossz érzés tölt el, amikor azt mondják, hogy "nem kellesz nekem, mert...". Én sem kaphatom meg mindig azt, akit szeretnék. Tudom, mennyire fáj, hisz én is átéltem már. Sírtam is miatta. De gondoljátok át, biztosan próbáltatok az iskolában időpontot szervezni. Ugye, hogy mennyi probléma volt vele? Az x időpont y-nak nem volt jó, a a v időpont pedig u-nak. El kell fogadni, hogy nem fogunk mindenkinek bejönni (direkt nem azt írtam, hogy megfelelni). Egy dolog, amit tehetünk, hogy keresünk. És igen, gyűlni fog a fájdalom a sok visszautasítás miatt, de meg kell tanulnunk kezelni, különben beleroskadunk.
17/L
az alapkérdésre nincs jó válasz sztem, mert kinek egy része nehezebbe, kinek a másik.
Viszont azt a pontot, amire a kérdező ki akar lukadni a 17 éves lány és és #25-ös válaszoló remekül összefoglalta. De hát úgysem ez lesz figyelembe véve, hanem a ami a kérdezőt támasztja alá. Ez mindig így van itt: én is le leszek pontozva, mert nem értek egyet vele.
Óvoda kiscsoportban nem bőg ennyi kisfiú,mint itt.
Hányingerem van tőletek.
Ugyanannyi előnye van mint nőnek születni, egyik nem sem fontosabb a másiknál.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!