Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pusztán kíváncsiságból milyen előnyei vannak annak h v ki pasinak születik?
Mer én csak a hátrányokat látom.
25 F
"Tehát dughatsz amennyit akarsz, mert csak elismerés jár érte. :D"
Ez egy utópisztikus elképzelés a valóságban ennek csupán ezreléke jön össze nagyon kevesek számára. a 8-as remekül vázolja h miért tehát minimális kivételeket leszámítva sokra nem megy vele az átlag.
Azt a dugos szintet csak nagyon kevés ugorja meg.
A többség nem kap semmit.
"A csajok lenézik a kefélő gépeket"
Nincs nagyon kit lenézniük am azt elhiszem h szeretsz nő lenni.
"A csajok lenézik a kefélő gépeket"
Mégis velük mennek "szobára" azoka meg akiket elvileg bírnak friendzone meg lúzer marha férjként tartás (mellette 3 kefélőgép)
Nehéz sors férfinek lenni ilyen nők kozott..
De azért vannak korrektek is nyugi..
A sok hülyeség már megint. Főleg ez a kettős mérce. Épp az tesz engem nővé, hogy ki merem mondani, hogy mit érzek a másik iránt, nem vagyok gyáva, hogy meg merjem beszélni a problémákat mind a magánéletemben és a párkapcsolatban. Az tesz nővé, hogy nem félek beleadni minden tőlem telhetőt a kapcsolataimba, és nem kell álarc mögé bújnom, nem kell másnak adnom magam, ami vagyok. Nem utolsó sorban vállalom a felelősséget azért, amit teszek, és nem másra kenem.
Nem attól leszek nő, hogy bántom kedvesem, mert "ha egy csaj megüt egy pasit, akkor a pasi megérdemelte" (nem nőt és férfit írtam, mert az ilyen a szememben nem az). Ha egy csaj megüt egy pasit, az mind a csajt, mind a pasit minősíti - szerintem. És nem is attól leszek nő, mert p*na van a lábam közt.
Én nem a férfilét előnyeit keresném a helyetekben, hanem azokat a dolgokat, amik titeket férfivá tesznek.
17/L
És, kedves kérdező, téged sem tartalak férfinak. Mégpedig azért nem, mert nem látod be azt, hogy mind a férfire, mind a nőre egyaránt szükség van, egyik sincs meg a másik nélkül. Sem a nő, sem a férfi nem több a másiknál. Arról szól a történet, hogy valamihez mindketten hozzáadunk valamit. Gondoljátok át, férfi nélkül nem lesz gyerek. De maga a férfi nem elég, én, a nő, vállalom azt, hogy életre hozom a csecsemőt, és vállalom a vele járó fájdalmat is. És innentől fogva mindkettőnkre szükség van, hogy felneveljük boldogságban, egy stabil párkapcsolatban.
Ne keressétek, hogy kinek könnyebb. Mindkettőnknek nehéz.
17/L
"Én nem a férfilét előnyeit keresném a helyetekben, hanem azokat a dolgokat, amik titeket férfivá tesznek. "
Már mint a nők szerint mer azt már nem tom ahány annyi féle dolog kell neki.
Jó külső , jó állás, anyagi stabilitás, legyen jó családból való , jó apának, jó férjnek, legyen művelt, kedves, értsen kb minden férfia dologhoz mint munkák kerti munka, elektronika, építkezés, ...
Ezt kb senki nem ugorja meg már bocs.
Na ezér esünk sokan pofára.
Ahj, a fene a negatív fejetekbe. :D Én valami rohadt penge valaki lehetek, mert sosincs gondom a lányokkal. Nem nézek ki jól, sok hibám van, de mégis megkedvelt eddig az összes lány, akikkel valamilyen módon kapcsolatba kerültem. Nem, nincs barát zóna, ha nem akarom. Annyi hátrányom van a külsőmmel, hogy tovább kell udvarolnom. Olyan lány viszont még nem volt, aki a végén elutasított.
És ezt figyeljétek: *dooooob* Nem vagyok pénzes egy kicsit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!