Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pusztán kíváncsiságból milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pusztán kíváncsiságból milyen előnyei vannak annak h v ki pasinak születik?

Figyelt kérdés

Mer én csak a hátrányokat látom.

25 F

2014. dec. 5. 00:40
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

"Tehát dughatsz amennyit akarsz, mert csak elismerés jár érte. :D"

Ez egy utópisztikus elképzelés a valóságban ennek csupán ezreléke jön össze nagyon kevesek számára. a 8-as remekül vázolja h miért tehát minimális kivételeket leszámítva sokra nem megy vele az átlag.

Azt a dugos szintet csak nagyon kevés ugorja meg.

A többség nem kap semmit.

2014. dec. 5. 01:00
 12/32 anonim ***** válasza:
Max köztetek. A csajok lenézik a kefélő gépeket. Én szeretek lány lenni. A bőrhibákat lesminkelhetem és mivel menstruálok kisebb eséllyel lesz szívrohamom. Ja, és egy kis smink meg fodrász és máris megújultam ;)
2014. dec. 5. 01:01
 13/32 A kérdező kommentje:

"A csajok lenézik a kefélő gépeket"

Nincs nagyon kit lenézniük am azt elhiszem h szeretsz nő lenni.

2014. dec. 5. 01:04
 14/32 anonim ***** válasza:
8%

"A csajok lenézik a kefélő gépeket"

Mégis velük mennek "szobára" azoka meg akiket elvileg bírnak friendzone meg lúzer marha férjként tartás (mellette 3 kefélőgép)

2014. dec. 5. 01:04
 15/32 anonim ***** válasza:

Nehéz sors férfinek lenni ilyen nők kozott..

De azért vannak korrektek is nyugi..

2014. dec. 5. 01:05
 16/32 anonim ***** válasza:
81%

A sok hülyeség már megint. Főleg ez a kettős mérce. Épp az tesz engem nővé, hogy ki merem mondani, hogy mit érzek a másik iránt, nem vagyok gyáva, hogy meg merjem beszélni a problémákat mind a magánéletemben és a párkapcsolatban. Az tesz nővé, hogy nem félek beleadni minden tőlem telhetőt a kapcsolataimba, és nem kell álarc mögé bújnom, nem kell másnak adnom magam, ami vagyok. Nem utolsó sorban vállalom a felelősséget azért, amit teszek, és nem másra kenem.

Nem attól leszek nő, hogy bántom kedvesem, mert "ha egy csaj megüt egy pasit, akkor a pasi megérdemelte" (nem nőt és férfit írtam, mert az ilyen a szememben nem az). Ha egy csaj megüt egy pasit, az mind a csajt, mind a pasit minősíti - szerintem. És nem is attól leszek nő, mert p*na van a lábam közt.

Én nem a férfilét előnyeit keresném a helyetekben, hanem azokat a dolgokat, amik titeket férfivá tesznek.

17/L

2014. dec. 5. 01:06
 17/32 anonim ***** válasza:
90%

És, kedves kérdező, téged sem tartalak férfinak. Mégpedig azért nem, mert nem látod be azt, hogy mind a férfire, mind a nőre egyaránt szükség van, egyik sincs meg a másik nélkül. Sem a nő, sem a férfi nem több a másiknál. Arról szól a történet, hogy valamihez mindketten hozzáadunk valamit. Gondoljátok át, férfi nélkül nem lesz gyerek. De maga a férfi nem elég, én, a nő, vállalom azt, hogy életre hozom a csecsemőt, és vállalom a vele járó fájdalmat is. És innentől fogva mindkettőnkre szükség van, hogy felneveljük boldogságban, egy stabil párkapcsolatban.

Ne keressétek, hogy kinek könnyebb. Mindkettőnknek nehéz.

17/L

2014. dec. 5. 01:12
 18/32 A kérdező kommentje:

"Én nem a férfilét előnyeit keresném a helyetekben, hanem azokat a dolgokat, amik titeket férfivá tesznek. "

Már mint a nők szerint mer azt már nem tom ahány annyi féle dolog kell neki.

Jó külső , jó állás, anyagi stabilitás, legyen jó családból való , jó apának, jó férjnek, legyen művelt, kedves, értsen kb minden férfia dologhoz mint munkák kerti munka, elektronika, építkezés, ...

Ezt kb senki nem ugorja meg már bocs.

Na ezér esünk sokan pofára.

2014. dec. 5. 01:15
 19/32 anonim ***** válasza:
#17 ez így van
2014. dec. 5. 01:15
 20/32 anonim ***** válasza:
83%

Ahj, a fene a negatív fejetekbe. :D Én valami rohadt penge valaki lehetek, mert sosincs gondom a lányokkal. Nem nézek ki jól, sok hibám van, de mégis megkedvelt eddig az összes lány, akikkel valamilyen módon kapcsolatba kerültem. Nem, nincs barát zóna, ha nem akarom. Annyi hátrányom van a külsőmmel, hogy tovább kell udvarolnom. Olyan lány viszont még nem volt, aki a végén elutasított.

És ezt figyeljétek: *dooooob* Nem vagyok pénzes egy kicsit sem.

2014. dec. 5. 01:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!