Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek bejön az, ha egy srác cigizik?
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 16:00
21/33 anonim válasza:
Én nem cigizem, és inkább egy nem cigissel járnék.
Na de ha nagyon szeretem, akkor belefér napi max. 5-6 szál. De nagy bagós ne legyen, mert annak nem lenne jövője.
22/33 anonim válasza:
Egyeltalan nem jon be ha a parom cigizne. Undorito es gusztustalan sot szerintem nem is higienikus. Ilyen szempontbol szerencses vagyok mert a parom nem cigizik de nem turnem el ha elkezdene. Nem jobb erzes ha a sajat nyalatok izet erzitek ami neha edes es izgato mintsebb a bago izet nyeljed amig elsz..
23/33 anonim válasza:
nem, a cigi egy hülyeség... semmi haszna nincs és az ember egy hónapba csomó pénzt költ rá... de ha tényleg tetszik a srác akkor nem zavar majd ha összejövünk leszoktatom persze csak finoman :D
24/33 anonim válasza:
Nekem igazán jön be, ha az a srác dohányzik, aki tetszik nekem, vagy már együtt vagyunk. Azért nem fő ok, ergo nem hagynám el a dohányzás miatt, ha szerelmes lennék.
Bár szívesen járnék olyan fiúval, aki nem dohányzik. Mondjuk úgy, h. egészségére...tőlem dohányozhat, csak NE ÉREZZEM rajta (csóknál pl.).
Üdv! (:
L/16
26/33 anonim válasza:
ill nekem naon bejönnek ezt akartam irni
27/33 anonim válasza:
13:24-es vagyok. (:
Egy is korrigálás, kicsit elírtam. Nekem NEM jön be igazán, ha a srác dohányzik. Én sem dohányzom, szóval pont. (:
28/33 anonim válasza:
"Ha egy dohányossal csókolózol, olyan mindha nyalogatnál egy hamutatrót"
29/33 anonim válasza:
de h is...nem olyan..én tudom szntm jóó de akkorse olyan-.-"
30/33 anonim válasza:
NEM
20% az esélye h olyannal járjak-_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!