Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak a párommal ha a múltjában olyat tett ami zavar?
Megtudtam, hogy a párom az előző kapcsolatával volt párszor swinger klubban. Nagyon zavar a dolog, még akkor is ha ezzel kvázi engem nem bántott, hisz a múltjában tette.
Ti mit tennétek a helyemben?
Zavar mert én eléggé erkölcsös nevelést kaptam. Fura de
valahogy nem látom olyan "tisztának" ezáltal a párom.
Szakítani nem szeretnék vele, de nem igazán tudom ezt lezárni sem.
Ha szereted, eltudod felejteni a multatjat.
Nem ertem mert zavar, elotted tette, nem pedig veled.
De ismetlem: ha tenyleg szereted, akkor eltudod felejteni es nem erdekel a multja.
Ha pedig nem, akkor nem volt az igazi a kapcsolat, igy tenyleg jobb szakitani.
A helyedben lezárnám, igazad van.
Még valaki mesélte, hogy addig menj el mindig a pároddal, amit a következő párod előtt nyugodt szívvel fel tudnál vállalni.
Hát, ha megbeszélték a párjával és nem volt megcsalás akkor nincsen probléma. De felmerülne bennem a kérdés, hogy a mi kapcsolatunkat is így képzeli el a jövőben. Mert ha igen, akkor szóljon, és lelépek.
Amúgy szerintem ha pl prostizott volna, az gusztustalanabb. Azt én sem viselném el.
Kedves kerdezo vagy valaki!
Azert mert nem tetszik a velemenyem, meg nem kell lepontozni!:)
Most oszinten, ha nem tudja elfogadni akkor nem szereti igazan!
Es igy van, ha nem tudja elfelejteni es nem szereti igazan, akkor mi ertelme a kapcsolatnak?
Mi ertelme ha ezen agyal?
A masik meg az, ha mar ilyen eszebejut hogy ezert szakitson vele, az mar eleve baj.
Igy tenyleg nincs sok ertelme. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!