Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi zavar vagy zavart a párodban?
Figyelt kérdés
párkapcsolat,pár2014. dec. 2. 10:53
1/23 anonim válasza:
Az, hogy nincs. Ez elég zavaró. :D
2/23 anonim válasza:
eléggé feledékeny és ha nem emlékszik valamire és ki szeretném javítani akkor nem hisz nekem mert hogy ő nem emlékszik rá.
a másik dolog hogy iszonyatosan lusta.
mindezek mellett szerencsére 3 éve nagyon boldogok vagyunk:)
3/23 anonim válasza:
Az hogy nem velük volt a baj én senki be se bízok meg:)
4/23 anonim válasza:
Az, hogy nem volt hajlandó semmit megbeszélni, ha valami baja volt azt magába fojtotta és csak duzzogott! A szakitásunk is ebből kifolyólag történt!
5/23 anonim válasza:
Hogy nem lehetett benne megbízni.
6/23 anonim válasza:
Mindenben lassú, még a beszédben is. Amíg elmesél egy rövid sztorit, én megfőzöm az ebédet, megeszem, kimosok és kiteregetek. :D
8/23 anonim válasza:
Engem az zavart hogy nem volt őszinte,nem tisztelt annyira mint én Őt es hogy a szemembe dicsert hatam mögött minden voltam,csak jó nem
9/23 anonim válasza:
Hogy nem akar nyitott kapcsolatban élni :-)
De komolyra fordítva a szót, kevés a szex, csók, romantika...
10/23 anonim válasza:
Nem volt őszinte és nem lehetett benne megbízni.Utálom a hazug embereket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!