Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/hölgyek! Véleményetek szerint ha egy pasit megcsaltok, akkor megérdemeltek egy pofont? Őszintén!
NEM! Teljes mértékben elítélem a hűtlenséget...de ez NEM jogosít fel senkit sem arra, hogy fizikálisan bántson bárkit is.
Igen, normális esetben kiborítja az embert,ha megcsalják...de az, hogy utána pofánverem az asszonyt, semmit nem old meg..sőt, téged is leminősít, mert nem leszel Férfi többé.
Ilyenkor el kell zavarni, el kell válni, ki kell dobni...és külön folytatni az életet. Ennyi.
Na már megint egy jó kis kérdés, ahol lehet általánosítani meg szidni a nőket...
Az erőszak soha nem elfogadható, se nőtől, se férfitól, se gyerektől, se öregtől, senkitől. Olyan sincs, hogy "csak egy pofon", aki egyszer megüt, az megüt máskor is. Amúgy ha a nekem ilyet kijelentene a férjem, erősen elgondolkodnék a váláson. Nem azért mert megcsaltam, vagy meg akarom csalni, hanem mert számomra elfogadhatatlan az erőszak és nem biztos hogy akarok egy olyan emberrel élni, aki szerint viszont rendben van.
nyilván elítélendő dolog a hűtlenség akármelyik féltől, de a pofozkodás, az sztem méltóságon aluli bkitől.
megtörtént, oké (azaz nyilván nem oké), de egy pofon nem old meg semmit.
Én elítélem az erőszakot egy kapcsolatban (is). Másrészről sosem csalnám meg a párom.
Lehet valakinél hirtelen felindulásból elcsattan, de akkor is meg kellene uralkodnia magán. Üssön a falba.
Aki megcsalja a párját, férjét, feleségét, barátnőjét, annak ez a minimum szerintem. Simán.
Ennek ellenére, mikor exemmel szakítottam a megcsalása miatt, azért nem kapott pofont, de azért már igen, hogy előtte ő ütött meg, amiért szakítani merészeltem vele egy 1 éjszakás kaland miatt. 28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!