Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen típusú pasik jönnek be kapcsolatban?
A legfontosabb az ápoltság. Ne legyen ragyás az arca, ne sajnálja magától a fésűt, mosson rendszeresen fogat, stb. Öltözködjön szépen, stílusosan, és NEM, nem csak drága, márkás cucokban lehet jól festeni.
Amúgy meg az átlagos a biztos. Ne legyen se túl sovány, se túl kövér. Se túl hangos, se túl csendes. Ne legyen beképzelt, de ne legyen a homlokára írva, hogy egy érzelmi roncs. A lányok nem szeretik a picsogó, túl félénk pasikat. Nem szabad állandóan panaszkodni. Kimutatások is bizonyítják, hogy egy vidám ember társaságát mások szívesebben keresik.
Amellett fontos a humor és a kedvesség.
Általánosan kedvelt kinézetről nehéz beszélni, hiszen mindenkinek más jön be. Azt mondják, minél szimmetrikusabb az arcod, annál szebb vagy.
És az utolsó, de legfontosabb: attól függ, milyen lányokról van szó. ÁLTALÁBAN, nem mindig, a buta, menő lányoknak a kicsit agresszív, műmájer, falkavezér srácok jönnek be. Az okos, szerény csajoknak viszont fontosabb a visszafogottság, az értelmi szint, a külső hanyagolható.
Már ne is haragudj, de ebben mi a durva? Általánosságban beszéltem, én személy szerint jobban szeretem a kicsit pufi pasikat.
Azt írtam, hogy az a biztos, ha valakinek átlagos a testalkata. Nem azt, hogy legyen izmos, mint egy ló. A jókedély és némi humor nagy elvárás?
És hidd el, a lányoknak is meg kell bírkózniuk elég elvárással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!