Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés
Együtt vagyok barátommal már négy éve. Még az első 1,5-2 év tökéletes volt. Nem veszekedtünk, semmi probléma nem volt. Ezután kezdtem néha azt érezni hogy kezd picit unalmas lenni a kapcsolat, éreztem a megszokást, de ez az érzés is mindig elmúlt. Viszont olyan 0,5-1 éve már kezdem úgy érezni teljesen elhanyagol szexuálisan és érzelmileg is. Már beszéltem neki erről, de még mindig megvannak a hullámvölgyek hogy hol foglalkozik velem, hol nem.Szeretem barátomat de úgy érzem nincs már a kapcsolatunkban meg a romantika és a szenvedély is hiányzik. Nem akarom elhagyni mert szeretem. Viszont szerintem ez is közrejászott abban hogy észrevettem egy férfit akinek szerintem tetszem. Nem tetszett elejében, de már igen.Folyamatosan figyel, barátságos velem ha találkozunk, volt hogy haza is hozott de konkrétan nem próbálkozott be. Volt hogy egyedül mentem el egy összejövetelre, csinosan voltam felöltözve és egész este le sem vette rólam a szemét, akárhányszor ránéztem ő engem figyelt.Neki is van párja. Hogyan felejtsem el ezt a férfit? Néha vele is álmodom, ami nagyon zavar.
2014. dec. 3. 08:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Na, na. Könnyű "gerincről" meg "tisztességről" beszélni, de a szív nem így működik. Van az a mondás: "Szerelemben, háborúban mindent szabad!"
2014. dec. 3. 18:21
 12/17 poiu ***** válasza:
Fuss, ha kedves az életed. A "barátod" az, aminek nevezed, barát. Ha szerencséd van, megmarad annak. A szerelem más ügy. Fuss!!!
2014. dec. 5. 20:43
 13/17 anonim ***** válasza:

Én mikor ilyen helyzetbe kerültem, szakítottam. Nem jött össze a másik férfi sem, ettől függetlenül nem bántam meg a szakítást, mert szörnyű lett volna benne maradni egy kapcsolatban úgy, hogy már nem is szeretem a páromat.

Most már jó ideje egyedül vagyok, de nem bánom.

26/N

2014. dec. 5. 20:44
 14/17 A kérdező kommentje:
Én nem érzem azt hogy nem szeretném a páromat, csak feltűnt ez a másik férfi, akit próbálok elfelejteni.
2014. dec. 5. 21:24
 15/17 anonim ***** válasza:
De ne akard elfelejteni, a szerelem nem így működik. Az agyad a párodat akarja választani, de a szíved a másik fiút. Ha fiatal vagy a szívedre hallgass.
2014. dec. 5. 21:57
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem lehetek szerelmes belé, mert nem ismerem annyira.
2014. dec. 5. 22:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Ó dehogy is nem, csak magadat csapod be. :)
2014. dec. 6. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!