Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Legyen vége akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Legyen vége akkor is ha szeretem?

Figyelt kérdés

A barátommal 5 hónapja vagyunk együtt vtak problémáink nem is kevés de mindet megoldottuk.Főleg az vt a baj h féltékeny pedig nagyon jól tudja h én csak őt szeretem meg egyébként sem vagyok megcsalós tipus...ő már egyszer megcsalt engem akkor szakítottunk is de egy hónapig bírtuk egymásnélkül..:S most megismert a neten egy csajt akivel különösen jó kapcsolatba került elvileg ő a legjobb haverja mert mindenről eltudnak beszélgetni de a csaj bele van esve..már beszéltem vele(másmint a pasimmal) és aztmondta őt nemérdekli h szerelemes belé csak én érdeklem mert engem szeret.ez pontosan egy hete volt...mondtam neki h engem zavar nem is kicsit meg persze félek h megint megcsal..ez az utolsó esélye és ezt őis tudja..de vhogy ebben az elmúlt egy hétben mintha kicsit hanyagolt vna...most nincs 10 perce h megnéztem az adatlapját myvipen éshát az új képénél persze csak a csaj kommentárjait lehet olvasni..és nem is akármilyen kommentárokat...legalábbis engem nagyon zavar..bevallom most féltékeny vagyok pedig rám nem jellemző..:S

Mit szóltok hozzá?

Ti mit tennétek?

2010. jan. 31. 12:21
 1/7 anonim ***** válasza:
én szakítanék vele.tudom nehéz,mert szereted de tapasztalatból mondom hogy ez így nem mehet tovább.előbb utóbb úgyis lefekszik azzal a csajjal meg kitudja még kivel és neked meg fájni fog a szíved:(
2010. jan. 31. 12:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Meg o feltekeny ra? Tenyeg igaz, hogy az feltekenykedik, aknek vaj van a fejen. Egaltalan minek ismerkedik a neten? No es ferfi kozt nincs baratsag. Jogosan felsz, hogy megint megcsallna. Annak ellenere bratyizik ezzel a csajjal, hogy tudja, hogy teged bant vele, vagyis szarik az erzeseidre, mar bocsanat.

Sajnos en is csak azt tudom javasolni, hogy szabadulj meg tole minel hamarabb, es meg csak veletlen se fogadd vissza.

2010. jan. 31. 12:29
 3/7 anonim ***** válasza:
hát elég furcsa. te vagy hűséges, ő megcsal, és még féltékenykedik is? én nem tudnék benne bízni:(
2010. jan. 31. 12:39
 4/7 A kérdező kommentje:
nekem is megfordult e fejemben de nagyon szeretem és közös a baráti körünk úgyhogy minden nap találkoznánk arra meg nemlennék képes h mást keressek...
2010. jan. 31. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:

jesszus, én akkora balhét csapnék. pedig én aztán sok mindent elnézek. Személyesen is szoktak találkozni a csajjal? Remélem nem..:S

Amúgy meg ez így nem működik, hogy a csaj bele van esve.. Ő meg csak mint haver kezeli. Biztos, hogy neki sem közömbös különben lekoptatná. Mert bár jót tesz az egójának, akkor is teher lenne a számára, ha tényleg annyira szerelmes lenne beléd. Nem tudsz követelni tőle semmit, mert annál inkább a csaj karjaiba küldöd. Legegyszerűbb ha lefoglalod, mert ha nem találkoznak személyesen, akkor nagyobb az esélyed úgy lefoglalni hogy ne legyen rá ideje. Szívesen adnék még tanácsot, csak nem ilyen nyilvánosan:) ha gondolod írj privát üzenetet...

21/L

2010. jan. 31. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha már egyszer megcsalt, tuti nem szeret.
2010. jan. 31. 12:55
 7/7 A kérdező kommentje:
hát a csaj akart vele találkozni de beszéltem vele és lemondta...
2010. jan. 31. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!