Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 168/60 (cm/kg) az nagyon sok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

168/60 (cm/kg) az nagyon sok? Barátomnak erről érdekes véleménye van.

Figyelt kérdés

Szerinte lehetnék akár 45kg is, ha megmarad az alakom és melleim. Mivel most ő is szeretne lefogyni, úgy van vele h ez kihívás számomra és én is lefogyok. Persze szeretném ha kisebb lenne a pocakom és vékonyabb a combom, mert én is jobban érezném magam, de nekem a 45kg drasztikusnak tűnik :/ Mondja hogy szeret, de úgy érzem hogy mindenképp azt szeretné hogy igazi modell alkatom legyen, hogy ezzel "kompenzáljam" a magasságom, mert ő az alacsony, vékony, olyan "dédelgetnivaló" lányokra bukik, a maga átlagos magasságával és macis, izmos testalkatával...

Persze mivel szeretem őt, magamtól is le szeretnék fogyni, az egészségem nem szeretném veszélyeztetni egy esetleges anorexia nervosa-val :( Mégis úgy érzem büszkébb lenne rám, szexisebbnek tartana és jobban ragaszkodna hozzám... bár ahogy eddig észrevettem az ágyban is erőszakosabb, a "való" életben pedig birtokló fajta :(

Vélemények? Jó-rossz jöhet!

2014. dec. 2. 21:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Miért hagyod, hogy átformáljon? Tönkre fog tenni.
2014. dec. 2. 21:38
 12/19 A kérdező kommentje:
Szeretem őt! Neki akarok megfelelni!
2014. dec. 2. 21:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Az, hogy szeretünk valakit és az, hogy behódolunk valakinek két különböző dolog.
2014. dec. 2. 22:09
 14/19 anonim ***** válasza:
És ugye gyereket soha nem akartok majd? Mert most azzal játszol, remélem, tudod.
2014. dec. 2. 22:17
 15/19 A kérdező kommentje:
Szeretnék gyereket, mégpedig tőle! :O az egyetlen férfi akitől gyereket akarok....
2014. dec. 2. 23:32
 16/19 anonim ***** válasza:
ez egy idióta, már bocsánat. a 45 kiló rohadt kevés lenne a 168 cm -hez, ami most van 60, az tökéletes (bár függ az izom-zsír aránytól stb.)
2014. dec. 3. 08:40
 17/19 A kérdező kommentje:
a nagybőgő álljon a hátadba és a kolera pengesse, kedves utolsó
2014. dec. 3. 20:58
 18/19 PearlDiver ***** válasza:
Kedves Kérdező, a szerelem elmúlik és amikor rájössz, hogy mennyire kihasznált, sokra mész a barnára festett hajaddal meg a fogyókúráddal. Ne haragudj, de szerintem ez nem egy egészséges szeretetkapcsolat, hanem egyoldalú basáskodás a részéről. Mondom, egy ideig lehet hogy jó ötletnek tűnik úgy táncolni, ahogy ő fütyül, de még fogod bánni.
2014. dec. 4. 08:51
 19/19 anonim ***** válasza:

Kérdező! Ez az ember úgy látom már teljesen átformált a saját kedvére, ha úgy tetszik megölte a régi énedet, vagyis Téged. Talált egy aranyos lányt, akit átfaragott a szolgájává.

És ezt Te már nem is érzékeled...

A szerelemben nem kell senkinek sem megfelelni, hisz pont hogy abba szeretünk bele, aki megfelel nekünk.

Másik meg, hogyha ennyire "igényes" akkor mi lesz ha a gyereketek se olyan lesz mint képzeli. Kezdjük azzal h lány lesz, aki szerinte csak egy játékszer a férfiaknak. Aztán mi van ha csúnya lesz, ha rossz tanuló, ha más érdekli mint az apját?? Plusz a szüléstől te is visszahízol majd 55 kgra, ami ráadásul vállalhatlan, hisz ki akarja hogy egy víziló legyen a gyereke anyja?!

Gondolkozz már kislány, és addig lépj ki amég maradt belőled valami! A szerelem, de egyáltalán egy kapcsolat, nem erről szól, mint amiben te élsz!

2014. dec. 4. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!