Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
168/60 (cm/kg) az nagyon sok? Barátomnak erről érdekes véleménye van.
Szerinte lehetnék akár 45kg is, ha megmarad az alakom és melleim. Mivel most ő is szeretne lefogyni, úgy van vele h ez kihívás számomra és én is lefogyok. Persze szeretném ha kisebb lenne a pocakom és vékonyabb a combom, mert én is jobban érezném magam, de nekem a 45kg drasztikusnak tűnik :/ Mondja hogy szeret, de úgy érzem hogy mindenképp azt szeretné hogy igazi modell alkatom legyen, hogy ezzel "kompenzáljam" a magasságom, mert ő az alacsony, vékony, olyan "dédelgetnivaló" lányokra bukik, a maga átlagos magasságával és macis, izmos testalkatával...
Persze mivel szeretem őt, magamtól is le szeretnék fogyni, az egészségem nem szeretném veszélyeztetni egy esetleges anorexia nervosa-val :( Mégis úgy érzem büszkébb lenne rám, szexisebbnek tartana és jobban ragaszkodna hozzám... bár ahogy eddig észrevettem az ágyban is erőszakosabb, a "való" életben pedig birtokló fajta :(
Vélemények? Jó-rossz jöhet!
Kérdező! Ez az ember úgy látom már teljesen átformált a saját kedvére, ha úgy tetszik megölte a régi énedet, vagyis Téged. Talált egy aranyos lányt, akit átfaragott a szolgájává.
És ezt Te már nem is érzékeled...
A szerelemben nem kell senkinek sem megfelelni, hisz pont hogy abba szeretünk bele, aki megfelel nekünk.
Másik meg, hogyha ennyire "igényes" akkor mi lesz ha a gyereketek se olyan lesz mint képzeli. Kezdjük azzal h lány lesz, aki szerinte csak egy játékszer a férfiaknak. Aztán mi van ha csúnya lesz, ha rossz tanuló, ha más érdekli mint az apját?? Plusz a szüléstől te is visszahízol majd 55 kgra, ami ráadásul vállalhatlan, hisz ki akarja hogy egy víziló legyen a gyereke anyja?!
Gondolkozz már kislány, és addig lépj ki amég maradt belőled valami! A szerelem, de egyáltalán egy kapcsolat, nem erről szól, mint amiben te élsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!