Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Páromnak igaza lenne? Legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromnak igaza lenne? Legjobb barátnőmmel befizettünk egy kéthetes Thaiföldi utazásra. Karácsonyt és Szilvesztert töltjük kint.

Figyelt kérdés
Erre párom kiakadt, hogy tehetek vele ilyent. De hamar kellett cselekedni, mert ma lejárt az akció és holnap már nem tudtuk volna megvenni. Úgyis az egész évet együtt töltjük, most miért kell két hét miatt hisztizni?

2014. dec. 2. 20:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

1-esnek: nem kamu.

8-asnak nem vagyok önző. De másként sosem jutnék el. Ő meg utál utazni.

Az életben csak egy ilyen lehetőség van.

2014. dec. 2. 20:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagy különbség van a korlátozás között és aközött, hogy megsértődik arra, hogy nem vele töltöd az ünnepeket.
2014. dec. 2. 20:53
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a "párod" helyében nem mondanék semmit, persze menj. Nyugodtan. A ruháid, és a cuccaid az ajtó előtt, ha addigra el nem viszi valami homeless. Semmi gond, te se korlátozhatsz ebben. :D
2014. dec. 2. 21:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok.

De igenis önző vagy. És hiába egyszeri lehetőség, nem kérdezted meg a párod, hogy szerinte ez rendben van-e így. Mert az nem megoldás, hogy "majd megy a szüleihez". Ha megmondtad volna neki, hogy ez neked mennyire fontos, akkor biztos belement volna, még az is lehet, hoy elent volna veled. Az viszont egyáltalán nem helyes, hogy a háta mögött befizeted magad egy útra (pont az ünnepekkor!), majd arra hivatkozol, hogy "nem hagyhatom, hogy korlátozzon". Ha neked nem kellenek korlátok, akkor isten hírével, ha hazajössz, majd elkezdheted építeni az életed egyedül.

Ilyenkor szégyellem magam, hogy vannak ilyen nőtársaim.

2014. dec. 2. 21:03
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

az én volt barátom is pont ugyanezt csinálta. az egy év alatt, míg együtt éltünk, többször is, számszerűen négyszer lelépett a legjobb barátjával hosszabb-rövidebb időre. eleinte csak 3 napra, majd már több, mint egy hétre is. én tudtam ezekről mindig előre, de soha nem kérte ki a véleményem, csak kész tények elé állított engem, hogy ő bizony megy. az sosem merült fel, hogy esetleg én is menjek, vagy hogy akkor velem is elutazzon esetleg. én imádok utazni meg világot látni, és ezt ő is tudta. legutóbb Mallorcára mentek kettesben, engem itthonhagyva.

tudod, ez azért esik rosszul az embernek, mert úgy érzi, hogy nincsen szava. ha valaha is odaáll elém, és azt mondja, hogy figyelj, ezt és ezt tervezzük, mi a véleményed róla, probléma-e, esetleg neadjisten azt is megkérdezte volna, hogy nekem van-e kedvem menni, semmi probléma nem lett volna. mondtam volna neki, hogy menjen nyugodtan, érezze jól magát, és még csak nem is akartam volna befurakodni kettejük közé. de ez soha nem történt meg. lehet saját programokat csinálni, de ez azért nagyon nagy túlzás, főleg, hogy rám így már nem is maradt kivehető szabadsága, mert mindet a barátjával töltötte.

na többek között ezért is nevezhetem a VOLT barátomnak. én nagyon nagy tűrőképességgel rendelkezem azzal szemben, akit szeretek (ennél sokkal durvább dolgokat is lenyeltem), de másnak ez már egyszeri alkalommal is váló ok. nekem ötödszöri alkalommal vált azzá. hangsúlyozom, nem csak emiatt, de ez is nagyon nagyot lökött rajtam a döntésem felé vezető úton.

na, ezért vagy önző.

2014. dec. 2. 21:18
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ő valószínűleg készült az ünnepre.

Lehet, hogy nem szeret utazni, de az lett volna az alap, hogy megkérdezed először őt, hogy nem megy-e ő veled (Thaiföld mégiscsak Thaiföld).

Lehet, hogy lesz még az életben ilyen lehetőség. A reklámban pont erre mennek rá (ilyen olcsón, csak egyszer, csak most, hogy ne tudj mérlegelni és menj).

2014. dec. 2. 21:37
 17/18 anonim ***** válasza:
87%
te jol tudnad magad elvezni karacsonykor es ujevkor nelkule? akkor valami nincs rendben. menj orvoshoz bar szerintem menthetetlen vagy.
2014. dec. 3. 01:38
 18/18 anonim ***** válasza:
11%
Én egyetértek veled, kérdező. Tököm tele van azzal, hogy a csajom mellől sehova nem mozdulhatok ki, ő nem hajlandó utazni, én meg úgy élek vele, mintha hozzá lennék láncolva. Húzz el a francba nyugodtan, nem börtönben élsz!
2014. dec. 3. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!