Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyek! Járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Járnátok olyan sráccal, aki környezettudatos? Kerüli a "szemétkedést", odafigyel a környezetére.

Figyelt kérdés
Ha már most az interneten vagyunk, itt is megnyilvánul abban, hogy nem ír dupla szöközt sehová, nem csinál direkt sortöréseket mindig, nem üt entert minden mndanivalója után, hanem szép, egybefüggő szöveget alkot meg nem terhelve a szerverek tárhelyét, helykihasználtságot? :'D
2014. dec. 2. 19:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem veszem komolyan a gáncsoskodást, mert ismerem magam.
2014. dec. 2. 20:14
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez egy jó tulajdonság, de csak "hab a tortán", ennél sokkal fontosabb szempontok is vannak.

Szóval szerintem a válasz: igen, járnának veled. Ha minden más is rendben van.

2014. dec. 2. 20:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem lenne rám semmilyen hatással. Fogadja el azt, hogy én nem figyelek mániákusan. Nyilván nem dobok el szemetet az utcán, de pl. nem szelektívezek, nem figyelek oda, hogy lekapcsoljam a villanyt, nem érdekel, hogy a boltban újrahasznosítható zacskót adnak-e, stb. Én teljesen jól el vagyok így, és zavarna, ha próbálna ebben (vagy bármi másban) megváltoztatni.
2014. dec. 2. 20:57
 14/15 anonim ***** válasza:

De szerintem ezt a kérdést poénból tette fel.:D Ami sikerült, mert legalább mosolyogtam egy szar napon.:D

2. válaszoló

2014. dec. 3. 10:02
 15/15 A kérdező kommentje:
Szia 2-es: miért van szar napod?
2014. dec. 3. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!