Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom ezt feldolgozni? Teljesen eltavolodtam tole, ez normalis?
Par honapja vagyunk egyutt a parommal, es szombaton olyan dolgot mondott, amit egyszerPar honapja vagyunk egyutt a parommal, es szombaton olyan dolgot mondott, amit egyszeruen nem tudok feldolgozni. Hiaba magyar az anyanyelvunk, de mindketten szasz szarmazasuak vagyunk, es elmondta, hogy mielott osszejott velem, elotte par hettel lefekudt egy cigany csajjal, akit valoszinuleg teherbe ejtett, de ne izguljak, elintezte a dolgokat,a csaj tuti nem terhes tole mar ha az volt, minden ok.
Hogy mit ert azalatt, hogy minden ok, hogy abortusz volt, vagy tabletta vagy nem tudom mi, igazabol nem is erdekel, de annyira megrazott. Annyira haragszom ra, hogy ilyet tett, de azzal vedekezik, hogy nem volt jozan.
Abban se vagyok biztos, hogy tenyleg szeret.
Ezek utan, nincs kizarva, hogy en is csak szexre kellek neki. Hiaban vagyunk egyutt 2 honapja, nincs olyan het, hogy legalabb 2x ne akarjon szexet. Mar az elso randin is, a karomat simogatta, megolelt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!