Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van párom, már több éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van párom, már több éve együtt vagyunk, de úgy érzem valami nem jó, lehet hogy csak bennem van a baj?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy soha nincs kedvem semmihez,lehet hogy kicsit ellaposodotta kapcsolat de mindig kitalálunk valami közös programot amihez van is kedvem de azért nem annyira ,hogy most hú, úgy érzem hiányzik valami izgalom, pl. hogy mikor az elején együtt voltunk alig vártam a talit, készülődni , csinosan felöltözni, elmenni bulizni stb stb...most már együtt élünk tudom hogy nem lesz semmi olyan mint az elején de így olyan lehangolt vagyok sokszor :( szeretem őt, de nem tudom mi lehet a baj :S

2014. dec. 1. 12:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Javíts ki ha valamit rosszul értelmeztem. Szóval, te inkább otthon vagy, elvagy, punnyadsz. És ebből ő azt látja hogy elvagy, meg vagy, és le sem esik neki hogy mást akarsz egészen addig amíg nem szólsz miatta. Nem lehetséges ez az opció?
2014. dec. 1. 12:53
 12/17 A kérdező kommentje:
hát van ilyen opció is, hogy csak vagyok mert már nincs kedvem mondani megint és inkább hagyjuk hátha leesik neki magától, persze ez nem mindig van így mert különben honnan tudná, ha nem mondom épp ezért mondom is!!!! engem az zavar ha egy idő után ezt hogy megbeszéltük elfelejti.......vagy nem foglalkozik vele én magam sem tudom...de azt sem akarom , hogy mindig mondani, mert nem akarok ez miatt folyton konfliktust,..stb...:S
2014. dec. 1. 12:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Erre annyit tudok mondani hogy Pasik vagyunk... Neked is tudnod kéne elég jól hogy magunktól nem veszünk észre semmit.. De ahogy elmesélted eléggé kihűlt, és lapos ez a dolog. Mióta van ez a fajta ellaposodás?
2014. dec. 1. 13:03
 14/17 A kérdező kommentje:
hát egy éve kb...persze mikor együtt vagyunk itthon nevetünk hülyéskedünk...úgy nincs baj...csak ez az idézőjeles semmittevés ......:S amit olykor ő is belát..de hát...
2014. dec. 1. 13:05
 15/17 A kérdező kommentje:
Ez aranyos " Neked is tudnod kéne elég jól hogy magunktól nem veszünk észre semmit.. " :)
2014. dec. 1. 13:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát most na.. Én már csak tudom. :D
2014. dec. 1. 13:28
 17/17 A kérdező kommentje:
Hát ha pasi vagy akkor tuti :D
2014. dec. 1. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!