Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom 2 eve elég jól ment a kapcsolat, de az utobbi időkben mindenki azt hajtogatja, hogy nem nekem való. Mit kezdjek ezzel a helyzettel?
Figyelt kérdés
Ezzel a szüleim is eggyetértenek ebből kifojólag rengeteget veszekednek velem, és sajnos ki kell nyiljon a szemem, hogy igazuk van, és már csak azért türik el a lakásban, mert szeretnek engem, és nem akarnak fájdalmat okozni nekem! én is tudom, hogy a jövőmre tekintve az volna a legjobb ha szakitanánk, de hogy csináljam mivel vannak alkalmak amikor úgy érzem nem is szeretem és alkalmak amikor mégis szeretem! De mégis tudatában vagyok annak hogy mégtöbb problémám lesz ha ez igy megy tovább! mit tegyek?2008. aug. 15. 23:58
1/1 anonim válasza:
Ülj le nyugodtan. Hagyd, hogy elcsituljon benned a világ. Aztán, amikor nyugalom van benned, keresd meg őt magadban. És ha elmosolyodsz ott legbelül, akkor szereted. Ha meg nem, akkor meg ne is gondolkodj... Nem véletlenül vagyunk szerelmesek egymásba;) A jövőd miatt meg aggódj akkor, ha már itt lesz:P Ha szerelmes vagy, akkor maradjatok együtt - ha meg nem, akkor viszlát:D Csak ennyi számít...Egy olyan kapcsolatból is rengeteget tanulsz - és ppont azt, amire szükséged van - ami mindenki más szerint rossz. Amíg te érzed, hogy ad a boldogságodhoz, addig nincsen kérdés;)
Soxerencsét!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!