Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-25 közötti csajok! Nektek milyen kocsi lenne (árban) a
minimum amit elvártok a pasitoktól?
Mert Magyarországon aztán minden 20 éves srácnak telik verdára és persze olyanra amilyet a 18 éves csajok alanyi jogon elvárnak...
Ha ez így lenne akkor 100 fiatalból max 2-nek lenne kapcsolata.
2014. nov. 30. 18:01
Sem árat, sem típust, sem márkát nem tudok mondani, hisz konkrét elvárásom nincs. Bár annyi van, hogy legyen, mivel 30 fölötti pasikkal szoktam ismerkedni, de épp ezért mondhatni természetes, hogy van nekik. Megjegyzem nekem is van, így nem azért "várom el", hogy lecsapjak rá. Szeretem az elegáns autókat, illetve a SUV-okat is. A felszereltség fontosabb, és leginkább az, hogy biztonságos jármű legyen. Ha a saját autómból indulok ki, ami ilyen, akkor mondjuk úgy, hogy ezt már egy 5-ösből meg lehet úszni, bár leginkább csak használtan.
2014. nov. 30. 18:04
#21: Kolléga, azért elég sok fiatal, 18-25 közötti srác futkorászik olyan régi csotrogány BMW-kkel, Golfokkal, amiket utólag kipofoztak egy kis optikai tuninggal, és valami normálisabb kipufogóval. A p#ncimágnes máris hat! Ellenben például egy hétköznapi, szolid Mazda 121-esbe, vagy egy régebbi Yarisba igencsak száját húzva csüccsenne be a delikvens hölgy.
2014. nov. 30. 18:10
Nekem nincs sok fogalmam a kocsikrol es az en koromban nem is szamit h van vagy nincs de ha mar van akkor legalabb ne adjon ki furcsa hangokat es ne legyen osszetorve se akkor rendben 17/L
2014. nov. 30. 18:15
Biztos velem van akkor a baj, hogy össze mertem állni olyan fiúval, akinek nincs kocsija, sőt szegény is.
Mindegy, én maradok ilyen aberrált inkább.:D
23/n
2014. nov. 30. 20:04
26/28 A kérdező kommentje:
jó nagy mázlista a pasid, h kifogott egy ilyen csajt, remélem megbecsül kellően :)
Ne aggódj, vannak még rajtam kívül jó páran, akik nem várják el az autót. Bár az tény, hogy nagyon sokan az anyagiakat nézik, de ez sajnos mindenhol ott van manapság.
Remélem sikerül találnod egy rendes lányt, ne add fel. :)
2014. nov. 30. 20:26
Az én páromnak sincs kocsija, mégis együtt élünk boldogságban. Sőt, az exeimnek sem volt, és nem is hiányoltam. Nem is értek a kocsikhoz, nem is érdekelnek. Csak szeressük egymást. :)
25/l
2014. nov. 30. 23:56
Kapcsolódó kérdések: