Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számít az a feleség, aki megtagadja férjétől az ételt és a szexet?
Teljesen egyetértünk.
Őszintén? Ha a férjed helyében lennék és bármivel elkezdenél engem zsarolni, főleg ezzel a kettővel azonnal dobnálak is ki. Arra nem gondoltál a rövid agyaddal, hogy talán ezt meg kéne beszélni vele?Tudod..kommunikáció mikor kinyitod a szád és összefüggő mondatokat generálsz általa, őszintén. Szóval a szerencsétlen lényegében mindenben pipa, csak szegény asszonya nem akkor kapja meg azt amit akar, hanem némi késéssel, aminek valszeg nyomós oka van. Aztán máris benyomod a durcát és zsarolod.. ahelyett, hogy intelligens emberként megbeszélnéd vele...
Bocsánat az nemigazán lehetsz, ha egy ilyen idióta kérdést felteszel ráadásul 0 hátteret adsz a sztoriról és minden részletet úgy kell kihúzni belőled. Vadidegen random emberektől várod a választ? Tessék. Hülyeség és Dowd nagyon jól leírta miért, de te még mindig a saját igazad magyarázod. De, ha nem hiszel nekünk csináld csak és a férfi nagyon rövid időn belül mást fog keresni az ágyába. Ideje lenne továbblátnod az idióta magazinok és a valóságshowk hülyeségein, mert a való élet nem így működik.
Btw gondold bele magad a helyzetébe. Lévé Mo-n élünk valszeg a belét is kidolgozza a családjáért. Aztán az asszony pattog, hogy nem kapja meg azonnal, amit akar és elkezdi zsarolni egy olyan dolog miatt, amiről nem tehet. Fordítva felháborodnál, ha megvonja tőled pl a szexet? Hát persze, hogy igen. Rögtön menne a hiszti és világgá kürtölnéd sértett női jogaidat.
És az ilyen ember nevezi magát felnőttnek és nevel gyereket :D
Mielőtt lehurrognának páran én az egyenlőség híve vagyok, de ez... ez viccnek is rossz. Én csak bátorítlak, hogy csináld hátha a férjed rájön milyen idiótát vett feleségül.
ha nem rólad van szó sorry és elragadtattam magam, bár nem tartom valószínűnek, hogy valaki csak úgy kitalálna egy ilyet, hogy mi lenne ha... és csak úgy általánosságban vannak a szereplők.
Ha viszont saját magadról van szó, az előbbi kommentem még mindig fennáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!