Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sűrgős! Hogyan vegyem rá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sűrgős! Hogyan vegyem rá a barátom? (lent folytatás)

Figyelt kérdés
Hogyan tudnám elérni hogyha a barátom átjön hozzám kedden h kezdeményezze a pettinget h akarjon engem. Akarom őt de nem úgy h én kezdeményezzem hogyan tudom rávanni milyen jelekkel közölhetem neki mit akarok és hogyan tudnáém felizgatni annyira h akarja a pettinget? 16/L
2010. jan. 30. 21:02
1 2
 1/12 anonim válasza:
77%
mondjad hogy kivános vagy:)
2010. jan. 30. 21:09
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

1szerű fiatalabb vagyok mégis tudom:P

én mikor akarom a baártomat akk mellé ülök jó közel az 1ik lábam felteszem az ölébe és lassan elkezdem simogatni a combját úgy h nemérek "a lényeghez" ezután ő általában már beindul megfogja a kezem és viszi odafele h fogdossam ott:)

majd az ölébe ülök és csókolgatom a nyakát ettől 100%h beindul:)

utána már megy a többi magától:)

ha mégse akk csókolgasd és simogasd tovább:)

sok sikert:)

15.5/L

2010. jan. 30. 21:15
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszi h ilyen gyorssan válaszoltok de az első kommentálót nem értem a 2.hoz pedig ebből a fiuk rájönnek mi a helyzet?:)

Amugy várom még a hozzászólásokat:)

2010. jan. 30. 21:16
 4/12 A kérdező kommentje:
ez jo ötlet amit a 3. válaszoló irt de ez 100% siker akkro?:)
2010. jan. 30. 21:17
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Beraksz valami filmet, befekszetek egymás mellé, bújj hozzá, csókold meg, és vársz egy picit... Ha nem tesz semmit, akkor neked kell. Smárold le, óvatosan harapdáld a nyakát, és a kezeddel is adhatsz jeleket (rád bízom)! Erre tuti lépni fog, SOK SIKERT! :) 20/F
2010. jan. 30. 21:19
 6/12 anonim ***** válasza:
61%
Awww... Milyen perverz vagyok ez előttem szólókhoz képest! : $
2010. jan. 30. 21:23
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

3. válaszoló vagyok:)

igen ez 100%-os siker:)

ha oda nyulkálsz akk feláll és ha feláll akk már nembírnak magukkal:D és sok sikert még 1szer:D

2010. jan. 30. 21:24
 8/12 A kérdező kommentje:
a fáradtság nem lehet ellene ennek? Mert elötte edzésen lesz és utána jön át hozzám.
2010. jan. 30. 21:29
 9/12 anonim ***** válasza:
91%

ismét 3.válaszoló vagyok:)

nemhiszem h ellene lenne:)

az én barátom is van h edzés után jön le és ugyanúgy megy minden:)

de ha nincs kedve úgyis észreveszed..:D

de sztem menni fog minden simán:)

Nyugi!:D

2010. jan. 30. 21:31
 10/12 anonim ***** válasza:
74%

21:19 De hát az már maga a petting. :D Amit a srácnak kéne kezdenie. :D

Vegyél fel szexi rucit, vagy csak simán fehérneműt. Játékosan birkózzatok és párnacsatázzatok. Majd puccsíts be és kérdezd hogy szerinte milyen. Vagy kérdezd hogy megharapná-e. Nyomd az arcába.

Ha ettől nem gerjed be és nem oldódik fel akkor a srác nem 100!

Ja, és beszélj a fejével. Mondd neki hogy tegye azt amit szeretne, de ne mindent. Mondd hogy szereted ha egy pasi szemtelen és kezdeményező. Ha nem adsz neki engedélyt, akkor nem lesz aktív, mert félni fog hogy kedved ellenére tesz.

2010. jan. 31. 02:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!