Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Barátnőm bolond!? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
:D,Hol is kezdjem..Hétfőn megyek koncertre de ő nem akarja és azzal fenyeget hogy ha elmegyek akkor ő elhagy,idegesít hogy nem veszi komolyan a kapcsolatot és nagyon gyerekesen viselkedik,azt hiszi megcsalom,elhagyni nem akarom mert már rég tart a kapcsolat 3éve de az utóbbi időben bekkantant...Főleg úgy hogy én vidéki vagyok ő meg Budapesten él,szóval még ott is lennék a közelében de nem mert biztos nőzök..elmondtam neki hogy nem érdekel más nő,de idegesít..:D előre is köszi ha valaki tud valami orvosságot.

2014. nov. 30. 05:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy azok járnak egyedül koncertekre, akiknek nincs senkijük. Miért nem együtt mentek? Egyébként koncertek helyett sok más értékes kikapcsolódási lehetőség is van, a koncert ezek között a legutolsó helyen van. Én a gyerekem pl.nem is engedném ilyen kábítószeres közegbe. Lehet, hogy csak félt. Ha tényleg fontos neked a barátnőd, akkor miért nem együtt mentek valahová, kirándulni, városlátogatásra, biztos sok helyen nem voltatok még az országban. Menjetek biciklitúrára, valami hasznos dolgot csináljál a koncert helyett. Egy évben egy-két koncert elmegy, de hogy valaki folyton koncertre járjon (hacsak nem komolyzenei koncert), azt nem tartom helyesnek!!
2014. dec. 1. 12:12
 22/24 A kérdező kommentje:
öhhm...2-3 évente ha elmegyek koncertre,úgy hogy még ezt sem mondhatja hogy állandóan ott lógok,ő ugyebár nem jöhet el mert a szülei nem engedik el,szoktunk mindenhová menni,sokszor szervezünk dolgokat szóval még erre sem lehet panasza..
2014. dec. 1. 14:34
 23/24 anonim ***** válasza:
Ez egyszerű érzselmi zsarolás. Miért hagyod, de most őszintén? Én már páros lábbal rúgtam volna ki a francba, 3 év ide vagy oda. De most komolyan, kéne a francnak egy ilyen hülye nő, nemhogy még szerelmesnek lenni bele.. :D
2014. dec. 1. 15:00
 24/24 Hagyd el a barátnőd válasza:
Hagyd el a barátnőd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2018. okt. 5. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!