Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Barátnőm bolond!? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
:D,Hol is kezdjem..Hétfőn megyek koncertre de ő nem akarja és azzal fenyeget hogy ha elmegyek akkor ő elhagy,idegesít hogy nem veszi komolyan a kapcsolatot és nagyon gyerekesen viselkedik,azt hiszi megcsalom,elhagyni nem akarom mert már rég tart a kapcsolat 3éve de az utóbbi időben bekkantant...Főleg úgy hogy én vidéki vagyok ő meg Budapesten él,szóval még ott is lennék a közelében de nem mert biztos nőzök..elmondtam neki hogy nem érdekel más nő,de idegesít..:D előre is köszi ha valaki tud valami orvosságot.2014. nov. 30. 05:18
13/24 anonim válasza:
Hurcold mindenhová magaddal osz' probléma megoldva :D Ha meg kis eszed is van akkor megmondod, hogy vagy viselkedik megint normálisan vagy kidobod. Nekem egy nagyon nagyon kedves fiú barátom barátnője volt ilyesmi kategória..folyton engem figyelt, követett mindenhová, én meg majd berosáltam mert hát ő csak féltékeny :D
14/24 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Esetleg azt megkérdezheted, hogy miért lett ilyen. Így utólag te látsz valamilyen fokozatot, vagy egyik napról a másikra lett betegesen féltékeny?
15/24 anonim válasza:
Bakker ti az oviban jöttetek össze? Amúgy nyugi, úgysem lesz tartós ez a kapcsolat.
16/24 A kérdező kommentje:
Hát szerintem azért 3év az sok idő gyerek fejjel uccsó..
2014. nov. 30. 08:29
17/24 A kérdező kommentje:
De minek kép könyörgöm?:D Egyébként így az utóbbi egy héten vált ilyenné.
2014. nov. 30. 08:30
18/24 anonim válasza:
Annyira ronda dolog a barátnődet bolondnak nevezni, csak azért mert féltékeny. Szereted őt egyáltalán, ha így tudsz róla beszélni?
Mi majdnem egy éve vagyunk együtt és igen, én is féltékeny vagyok, ha elmegy bulizni, mert félek, hogy valaki rámászik. Ez nem attól van, hogy nem bízom benne, ez egy teljesen normális dolog. Ha esetleg nem így reagálnál rá, hanem odamennék, megölelnéd, megpuszilnád és úgy adnád tudtára, hogy szereted és nem kell aggódnia, akkor esetleg jobb lenne a helyzet. Azt meg ne vedd komolyan, hogy elhagy, ha elmész bulizni, mondd neki, hogy nem szeretnéd, ha elhagyna, mert szereted és ez csak egy buli, semmi baj nem lesz. Ha így mondod, nyugodtan, szépen, akkor megenyhül. Tapasztalat.
17/L
19/24 A kérdező kommentje:
Szerinted nem mondtam neki?:D Azt mondja hogy ha elmegyek lefog tiltani es baxhatom utanna menjek csak koncertre,megbeszeltem vele hogy elotte talalkozunk de ahogy ot ismerem ebbol semmi nem lesz..
2014. dec. 1. 05:31
20/24 anonim válasza:
Akkor meg hagyd a fenébe, menj el a koncertre és majd meglátod mi lesz. Nem hiszem amúgy, hogy otthagy meg letilt, csak zsarol. Az meg ronda egy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!