Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan lányról aki lefekszik egy házas emberrel?
ha nincs sex és érzelem a társával akkor minek van vele??
ne kösse le magát ...utána habzsolja a pasikat
A házas emberről van NAGYOBB véleményem! A pasi egy gerinctelen,hazug, önző személy.
A nagyobb felelőssége a pasasnak van!
A lány meg ezzel lealacsonyítja magát.
Most én hasonló helyzetben vagyok, csak én vagyok a férfi, egy 27 éves házas nő van rámgerjedve! Szerintetek megrakjam!?
23/F
gerinctelen, szemét, önő mocsok.
lenne pár szavam az ilyenhez.
Ha a lány a házas ember felesége, akkor semmi gond nincs ezzel. :D
Ha viszont nem, akk nem szép dolog...
A sok qrvázó rngyózó embernek eléggé primitív a hozzáállása és a kommentjeik mindent elárulnak róluk!!!
Mellesleg rohadtul nincs semmi infótok a házas ember körülményeiről, hogy milyen a házassága, és a felesége.
Ha valaki nem érdekből, hanem vágyból fekszik le valakivel, az természetes és szép dolog. Ha egy házas ember férrelép, akkor neki kell tudnia elszámolni a lelkiismeretével. Csábítással kísértésbe vinni nem szép dolog, de gondolom itt nem erről van szó.
20:04
Simán, ha jó a csaj, és a férjnek nincs fegyvere. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!