Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Nagyon fontos!
na szówal, van egy fiú, akivel egyszer a suliba csókolóztam, utána nem volt semmi... szerda óta van egy másik pasim, de tegnap a suliba megint rám szállt az előző pasi... én belé vagyok bolondulva, de mindg ugy csinálta a dolgokat h az fájjon nekem... de tegnap oylan más volt, fel akart ujra szedni, ölelgetett csókolt volna ha engedtem volna, csak puszilgatott, amjd megtört a jég... és engedtem magam megcsókolni, ezek szerint megcsaltam a barátom.. de nem ez a lényeg
a bnőm beszélt ezzel a sráccal, és azt mondta h nem akar tőlem semmit, csak játszik velem, és a bnőmet akarja! de eze a fiú naon kamus, és ezért nem tudom mit higgyek, miért nem tud ugy viselkedni mint tegnap?!
a barátom meg... jó hozzám, rendes, aranyos srác, de nem vagyok annyira odáig érte mint a másikért, és nem tudok dönteni, hogy mégis mejiket tartsam meg... vagy mit csináljak, foggalmam sincs :S :(:(
kérlek segítsetek!
17/L
"ezek szerint megcsaltam a barátom.. de nem ez a lényeg" - jó fej vagy mindenesetre. Ne hülyítsd már szegényt!! Jó nagy qrva lehetsz, már ne haragudj! Azok viselkednek így. Én se voltam egy komoly felnőtt nő 17 éves koromban, de azért ez már sok!!
Hagyd megb*szatni magad azzal a sráccal, dob aztán meg bőghetsz, de úgyis fél nap múlva másik pasiért leszel oda.. azzal is megb*szatod magad aztán jön a következő, és a következő..
Gratulálok! :S
utsó vok
még hozzá tenném h ha ezt velem csinálnád úgy padlóra küldenélek h nem állnál fel többet hál istennek h nekem nem egy ekkora qrwát szánt a sors!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!