Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit csináljak? Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Nagyon fontos!

Figyelt kérdés

na szówal, van egy fiú, akivel egyszer a suliba csókolóztam, utána nem volt semmi... szerda óta van egy másik pasim, de tegnap a suliba megint rám szállt az előző pasi... én belé vagyok bolondulva, de mindg ugy csinálta a dolgokat h az fájjon nekem... de tegnap oylan más volt, fel akart ujra szedni, ölelgetett csókolt volna ha engedtem volna, csak puszilgatott, amjd megtört a jég... és engedtem magam megcsókolni, ezek szerint megcsaltam a barátom.. de nem ez a lényeg

a bnőm beszélt ezzel a sráccal, és azt mondta h nem akar tőlem semmit, csak játszik velem, és a bnőmet akarja! de eze a fiú naon kamus, és ezért nem tudom mit higgyek, miért nem tud ugy viselkedni mint tegnap?!

a barátom meg... jó hozzám, rendes, aranyos srác, de nem vagyok annyira odáig érte mint a másikért, és nem tudok dönteni, hogy mégis mejiket tartsam meg... vagy mit csináljak, foggalmam sincs :S :(:(

kérlek segítsetek!

17/L

2010. jan. 30. 19:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

szerintem ezt nem nekünk kéne eldönteni .. ha nincs lelki ismeret furdalásod hogy a srácot [akinek valószínű nagyon bejössz] dobod egy olyanért aki lehet csak felpróbálna akkor dobd azt hajrá

F/17

2010. jan. 30. 19:50
 2/14 A kérdező kommentje:
hmm... ez igaz... nem érné meg... :S de akkor is bele vagyk bolondulva meghalok érte, nem tudok mit csinálni:S
2010. jan. 30. 19:54
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Márde bocs. Az irásodból nagyon az jön le h te azt a "kamus" fiúz szereted. Akk mit akarsz te tulajdonképpen a mostani "pasidtol"???? Ne hülyítsed szerencsétlent mert ö lehet h igazán szeret. erre még nem gondoltál????? IStenem... Am azon se gondolkodtál igy a ri...-ok szoktak igy viselkedni???! Kapj Már észhez!!!
2010. jan. 30. 19:55
 4/14 anonim ***** válasza:
Mindenesetre megtanulhatnál írni 17 éves létedre.
2010. jan. 30. 19:56
 5/14 A kérdező kommentje:

megtanultam írni... csak siettem az írással...

nem szeret még, mert még csak nem rég jöttünk össze... nemis akarom hülyíteni... mert nem ezt érdemli...

a másikat meg hiába szeretem, úgysem fog úgy viselkedni ahogy jó lenne...

2010. jan. 30. 19:59
 6/14 Apollo93 ***** válasza:
Hát itt rendesen savaznak, de igazuk van:D annyit még, hogy sztem nemvolt szép az, hogy megcsaltad, de ahogy az előbb írták kb ilyenek a....mondjuk én a helyedben elgondolkoznék azon, hogy mivan ha ez csak egy fellángolás semmi több?aztán két szék közé esel..:/ én megfontolnám.
2010. jan. 30. 20:00
 7/14 A kérdező kommentje:

igen erre már én is gondoltam hogy utána 2 szék közé esek...

de akkor is mit csináljak?

ha ott hagyom a barátomat, akkor a jót elveszítettem egy olyanért aki fűvel fával megcsal

ha viszont a másikat hagyom, akkor ezen fogok rágódni, hogy hétha megváltozott volna ha velem van... de ilyen csak a szép mesékben létezik :S :(

2010. jan. 30. 20:03
 8/14 Apollo93 ***** válasza:

Te magad is leírtad a választ.. ilyen csak a mesékben van vagy legalábbis nagyon kicsi rá az esély. Szerintem maradj a régivel:)

20.00 voltam

2010. jan. 30. 20:06
 9/14 A kérdező kommentje:
hát nagy a valószínűsége hogy az lesz! ő nem csinálná ezeket... kösszi a válaszokat!
2010. jan. 30. 20:07
 10/14 anonim ***** válasza:

Miért kellett megcsalni a barátodat? Sőt, ha nem szereted egyáltalán minek vagy együtt vele, ha tudod, h vonz a kamus srác? Magadnak csinálod a problémát.

Ereszd el a barátodat, mert csak mégjobban megbánmtod, vagy kopj le a kamuspasiról és próbálj meg egyszerre csak egy fiúval kavarni.

2010. jan. 30. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!