Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Problémás az erőteljes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Problémás az erőteljes szexuális kisugárzás. Miért?

Figyelt kérdés

Azt mondják erőteljes szexuális kisugárzásom van. Minden pasi csak megdugni szeretne. Miért nem akarnak kapcsolatot? Beszélgetni is szeretnek velem, tehát ostoba sem vagyok. Tény hogy különleges az öltözködésem, de nincsenek óriási méreteim, amitől k*rvás lennék. Szóval nem értem miért csak szexre kellenék. Valaki elárulná?

N/21

2014. nov. 29. 18:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Már bocs, de veled van a baj, hogy ha csak megdugni akarnak!
2014. nov. 30. 19:46
 22/27 A kérdező kommentje:

kösz ezzel valóban a kérdésre válaszoltál.

azt kérdezem hogy miért? én elfogadom hogy ha velem van a gond, sőt gondolom hogy így van. de kezd elegem lenni abból hogy azt senki nem hajlandó megmondani hogy konkrétan mi is az.

2014. nov. 30. 20:15
 23/27 anonim ***** válasza:

Jó vagy, bébi, honnan a francból tudjuk, hogy miért? Az, hogy ki mennyire vonzó és milyen reakciót vált ki a többi emberből, alsó hangon sok-sok tucat tényező függvénye a ruházkodáson kívül.

Mi nem ismerünk, annyi konkrétumot írtál magadról, hogy "különleges az öltözködésem", "szeretem a ruhákat, szoknyákat, harisnyákat, combfixeket". Ennyi.

Aki ennek alapján meg tudja mondani, mi a gond veled, az egy látnok.

2014. nov. 30. 20:21
 24/27 A kérdező kommentje:

basszus hogy nem lehet felfogni. személyes vélemény szeretnék, hagyjunk engem. mi a frászért nem akartok egy lánnyal járni ha okos, szép és van szexuális kisugárzása? ennyi.

példa: egy ismerősöm azt mondta hogy ő legszívesebben bebugyolálni a barátnőjét hogy senki se lássa és azt szereti ha ugyanazt a véleményt képviselik. ezért nem járna velem soha...

nektek vannak ilyen elvárásaitok? ez lenne a kérdésem.

2014. nov. 30. 20:27
 25/27 anonim ***** válasza:

okos, szép és van szexuális kisugárzása --> 100 férfiból 90 ilyennel akar járni. A maradékból 5 homokos, 5 meg mondjuk idióta, mint a féltékenységi tébolyban szenvedő haverod. Ennyi.

"Azt szereti, ha ugyanazt a véleményt képviselik"? Attól, hogy valaki okos, még képviselheti ugyanazt a véleményt. De ha te azt gondolod, az okosság azt jelenti, hogy csakazértis más a véleményed, és úgyis mindent te tudsz kur.vára jobban, akkor tessék, máris itt van egy indok, hogy miért nem akarnak veled járni...

2014. nov. 30. 20:46
 26/27 A kérdező kommentje:

imádom amikor jönnek az egyéni következtetések :D

rohadtul nem mondtam ilyet. de valljuk be elég kicsi arra az esély hogy egy másik emberrel mindenben ugyanaz a véleményetek és mikor valaki azt szereti hogy egy véleményen vagytok, annak erősen ilyen jellege van.

de tudjátok mit? hagyjuk az egészet. alig kaptam használható választ, aminek volt értelme azt köszönöm.

de a többi az gyakorlatilag bas*akodás.

2014. nov. 30. 20:50
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

17-es és 20-as vagyok

Kérdező, azt írod, hogy valószínűleg benned van a hiba. Ebből érdemes kiindulnod. Férfiként mondom, hogy nálunk férfiaknál sem csak egy-két dolog alapján megy a tényleges párválasztás, hanem összetettebb dolog. Nemcsak a külső hanem a személyiség is számít ha hosszútávra tervezünk. Ha csak a külsőre megyünk akkor csak szexre kell a nő, nem párnak. Érdemes elgondolkodnod arról, hogy milyen a személyiséged, mennyire vagy kedves, megértő, együtt érző, hűséges, őszinte? Vannak-e idegesítő szokásaid? Mert ha a személyiséged nem felel meg akkor nem akarnak párnak, de a szépséged miatt még párszor jól megdugnak mielőtt elhagynának.

2014. dec. 1. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!