Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már azért, mert messzebb költöztetek?
Igen, a volt pasim koltozott es szakitott velem.
Egy jo darabig ment a dolog, jart hozzam volt h en mentem aztan nem volt meg neki a kello kemia igy felszedett egy csajt,csakhogy ki elje nemi vagyait en meg ellettem tiporva mint egy kutyanak vetett senki.
Az erzes felbecsulhetetlen! Sosem bocsajtom meg neki, pedig,hogy tudja mondani "sosem felejt el engem es, h orokke engem szeret"
hjajaj... Ha en szeretek valakit akkor husegesen, becsuletesen kitartok mellette legyen o barhol!!! Csak hat nem mindenkit neveltek egyforman...En birtam volna,mert akartam.Eldontottem h nekem Ô az igazi es kesz.Neki azota voltak (van is!) baratnoje, nekem nem volt es nincs is. Megviselt anmyira h bizalmatlan lettem a ferfiakkal szemben es nem tudom kiheverni...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!