Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy gondban vagyok! Egy 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy gondban vagyok! Egy 3 éves kapcsolat a tét! HELP?

Figyelt kérdés
Az a szitu, hogy 3 éve vagyok együtt a barátommal. Igazság szerint békés boldog kapcsolat, nagyon kevés konfluktusunk volt egymással. Viszont most kiderült róla, hogy egy buliban részegen smárolt egy csajjal.:S Nemtudom, hogy mitévő legyek. Véleményeket szeretnék...(L22, F23)
2010. jan. 30. 18:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azonnal ott hagynám. Nem alkudok meg akkor sem ha 20 éve vagyunk együtt... Undorodom a piálós pasiktól és a megcsalástól is.
2010. jan. 30. 19:02
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
mámorban az ember nem tudja mit tesz. Nos..ha ilyen volt, akkor egy csók a tét. semmi más. Addi vissza. Csókolj meg valaki mást. de vigyázz, ne feszitsd túl a Hút. mert ha valaki más a csókon kivül a bugyit is lecsempészi rólad, akkor már te vagy a húnyó. ha az én párom megcsókolna valaki mást, először is pofánverném.. 2 visszaadnám. ha lefeküdne mással akkor végigrúgdosnám az utcán és kidobnám :)))) sok sikert!
2010. jan. 30. 19:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

ezt csak Te tudod eldönteni,hogy meg tudsz-e bocsájtani. szerintem mond meg neki,hogy tartsatok pár nap szünetet a kapcsolatotokban. akkor kiderül,hogy mennyire hiányzik neked.

23/L

2010. jan. 30. 19:04
 4/12 anonim ***** válasza:
A második egy ovis... Add vissza, ne persze... Aztán honnan veszed hogy nem csinált-e többet is? Vagy nem fog?
2010. jan. 30. 19:06
 5/12 A kérdező kommentje:

Pont ezaz...ha most megbocsátok, azt fogja gondolni, hogy akkor ezt simán megteheti máskor is, mert ha egyszer meghbocsátottam, máskor is meg fogok...

Viszont nem akarom elveszteni...:(

Annyira boldogunk vagyunk együtt..leszámítva ezt az esetet...

2010. jan. 30. 19:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

és ő vallotta be? vagy hogy derült ki?

megbánta?

19:04-es voltam

2010. jan. 30. 19:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem...igazság szerint egy közös barátunk volt szemtanúja az esetnek, és ő mondta el...Azt mondta nem akar bekavarni, de ezt tudnom kell, és a többi csak rajtam múlik...
2010. jan. 30. 19:16
 8/12 anonim ***** válasza:
47%
következő bulin smárolj te egy másik sráccal, és meséld el neki! 1:1, tiszta lap...
2010. jan. 30. 19:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én megkérdezném tőle, hogy nem akar-e esetleg nekem mondani valamit? Ha elmondja, akkor úgy gondolom, hogy megéri, hogy tovább fusson a szekerünk. Ha sunyi módon elhallgatná, akkor ledobnám a képzeletbeli szekérről, mégpedig a hazugság miatt. Annyira ugyanis senki sem lehet részeg, hogy tud csókolózni, csak rögtön elfelejti.
2010. jan. 30. 19:28
 10/12 anonim ***** válasza:
mivel nálam a megcsalás a csóknál kezdődik ezért én kiadnám az útját.és erre az sem mentség h piás volt.akkor ennyi erővel én is piáljak be aztán csaljam meg????
2010. jan. 30. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!