Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar lefeküdni velem?
Figyelt kérdés
Már egy hónapja randizom egy fiúval, de olyan érzésem van, hogy nem szeretne lefeküdni velem. Ez így talán kicsit bizarrul hangzik ezért röviden kifejtem... Nagyon sokat beszélgetünk és tényleg nagyon jól megértjük egymást. Csók már megtörtént, de már háromszor voltam nála is és ő csak össze akart bújni és beszélgetni, de semmi olyan próbálkozás... Ez nekem nagyon furcsa, mert az eddigi kapcsolataimban mindig nekem kellett leállítani a fiút. Ő 25 én 20 szóval szerintem valami próbálkozás legalább egészséges lennne... Én már tettem pár kezdeményezést, de azzal válaszolt, hogy csak összebújós kedvében van... Nemtudom mire vélni ezt a dolgot..2014. nov. 29. 10:07
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. nov. 29. 17:29
12/13 anonim válasza:
Ha többet járnál erre az oldalra, kérdező, akkor már tudnád, hogy a mai fiúk balga módon, prostinál akarják elveszíteni a szüzességüket. A barátodnak még nem jött össze a zsebpénze egy fizetős menetre.
13/13 anonim válasza:
Figyelj: ez a ti dolgotok ha téged zavar (márpedig látom hogy zavar) akkor beszélj vele erről és meg fogod tudni. Ha 25 tehát valószínűleg legalább olyan érett ha nem érettebb mint Te, akkor simán dűlőre tudtok jutni ez ügyben! (25/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!