Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim iszik, eljárkál, szerintetek mit csináljak?
Hát nem hagy ott mert én már ott hagytam és könyörög ..
de részegre igya magát ?? -na azt azért nem.. nálunk nem szokás ez az első kommi ironak igaza van /. :S de ő megigéri.. nem megy el.. azt még is megteszi.. kérdezné meg elmehetek .. de hát semmi én meg aggódhatom hogy hol van
meg szep,h eljar...szerintem felre is ku.r...
te tenyleg azt hitted ,h felesegul fog venni????
Hát nem tudom de szerintem nem csalna meg ..!!!!!
hallanám hirét mert amikor ott van valahol mindig elmondjak ezel látták :s de mondjuk nem tudom : (
elhagytam :( igy lesz a legjobb ! és még bocsánatot se kért jo forman anyit irt sajnalom :s pff
Na hát nem is tudtam kedves kérdező!, azt, hogy engedélyt kell kérni az asszonytól szinte már mindenért azaz tőled.! Mégis ki vagy te? Az anyja? A nénikéje? Parancsolója?? Vagy mi a szösz?? Amennyiben a saját lakásodból dobtad ki valamennyire oké na de nem teljesen ugyanis ha nem volt veled erőszakos attól még ott megilleti a birtokvédelem. Viszont amennyiben közös az ingatlan azért ehhez nekem lett volna egy pár szavam a helyében. Kedves első válaszoló!: Akármennyire is nem tűröd egyszer kénytelen leszel megbékélni a helyzettel. Gondolom te is néha elszoktál menni a barátnőiddel, barátaiddal szórakozni, vagy te nem? Én mindenesetre közölném vele, hogy elmegyek kikapcsolódni, és innentől kezdve ha meg nem tetszik neki az már nem az én problémám majd megbékél azt szevasz. Micsoda?? ha meg nem enged be a közös házba olyan gyorsan megyek be kopogás nélkül a csukott ajtón, hogy még a tokot is kiviszem és utána garantáltan jól fog szellőzni a lakás.
Jó, csak hülyéskedek. Na de azt hiszem nekem nem dirigálna.
Azt is vállalom, hogy ezt férfiként közlöm
szerintem nincs ebben semmi új, vagy meglepő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!