Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim iszik, eljárkál, szerintetek mit csináljak?
Hát igen én is így gondolkodom valahogy
De az a gáz,hogy nem együtt élünk !
És MSN-en mindig aranyos velem meg minden de mai is képes volt olyant kitalálni ,hogy rossz volt a gépe azért ment el szerintem nem volt rossz.. csak fedő ügy és még valami ... van egy barátja régi barátja de azt gyűlölem mert fogadni mernék,hogy ő hívja magával el és képzeljétek meg tudtam,hogy járfelhozzá :( és msn-ezgetnek nagyon sokszor elment :( ivott.. táncols minden féle csaja .. fel is elemt 1-2 karácsonykor meséltek a haverjaim :( hiába mondtam neki ne mennyen megigérte nem megy mert fontos vok blá blá.. és még is tegnap megtete és kidobtam :(
Hát te nem értesz szerintem :s
SZERET ENGEM MEGÖRÜL ÉRTEM !!!!!!! 8 HONAPJA VAGYOK VELE NEM MSN CSAK OTT SZOKTUNK DUMÁLNI TALIZUNK MINDIG ÉS EGYMÁSNAK AZ ELSŐK VOLTUNK MINDEN FÉLE TÉREN Ő 17 ÉN MEG 15 LESZEK.. !!! ISZIKKKKKKK NEKEM AZ A BAJ ISZIK ELMEGY HAZUDIK NEKEM :S :S :( ÉS EZ MÁR VÉGSŐ PONT VOLT NEKEM NAGYON SZAR HA ELMEGY FOLYTON AZ JÁR FEJEMBE KIVEL ??:( MICSINAL :( MERT UGY RÉSZEG EMBER.. NEM NAGYON TUDJA MICSINAL :( ÉRTELMES VÁLASZOKAT SZERETNÉK :( KÖSZÖNÖM SZÉPEN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!