Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim iszik, eljárkál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim iszik, eljárkál, szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy szerelmem 8 hónapja vagyok vele együtt lassan nagyon szeretem és ő is engem. De nem tudom elhagyjam-e pont most szakitottam vele, mert elment az engedélyem nélkül de nem ez volt az első eset pl . karácsonykor is elment csajokkal táncolt ivott hulla részegre itta magát csajokat emelgetett fel de nem csalt meg még !!!!! és elterveztünk uj év után tiszta lappal kezdünk sikerült is de tegnap elment kocsmában ivott csajokkal táncolt de akárhanyszor megbocsátok neki megteszi :(:( szerintetek mit csinaljak?
2010. jan. 30. 18:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem hagyd a pics@ba.Nem szeret téged igazán mert akkor megtenné érted.És honnan tudod hogy nem csalt meg már ha csajokkal táncol meg iszik.Én nem tűrném el a páromnak akármennyire is szeretném
2010. jan. 30. 18:08
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki!
2010. jan. 30. 18:21
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
Verd meg a sodrófával, amikor legközelebb részegen állít haza.
2010. jan. 30. 18:29
 4/17 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm én is így gondoltam ! szeretnél kicsit bővebben beszélgetni és ti is mesélhetek nekem a kérdeseidekről cimem : raminah-2009@hotmail.com
2010. jan. 30. 18:38
 5/17 anonim ***** válasza:
Menj el a boltba, és vásárolj be mindenfajta szeszes italokból, így otthon is rottyra tudja magát inni, nem kell elmennie hozzá a kocsmába. Tudod milyen megható mikor egy családtagod részeg otthon szenteste? Volt benne részem. Sztem ha nem érti meg h ehz miért nem jó akkor inkább hagyd a p icsába hadd menjen ahova akar
2010. jan. 30. 18:41
 6/17 A kérdező kommentje:

Hát igen én is így gondolkodom valahogy

De az a gáz,hogy nem együtt élünk !

És MSN-en mindig aranyos velem meg minden de mai is képes volt olyant kitalálni ,hogy rossz volt a gépe azért ment el szerintem nem volt rossz.. csak fedő ügy és még valami ... van egy barátja régi barátja de azt gyűlölem mert fogadni mernék,hogy ő hívja magával el és képzeljétek meg tudtam,hogy járfelhozzá :( és msn-ezgetnek nagyon sokszor elment :( ivott.. táncols minden féle csaja .. fel is elemt 1-2 karácsonykor meséltek a haverjaim :( hiába mondtam neki ne mennyen megigérte nem megy mert fontos vok blá blá.. és még is tegnap megtete és kidobtam :(

2010. jan. 30. 18:47
 7/17 anonim ***** válasza:
48%
Ööööö várjálcsak.....én azt hittem hogy ti együtt éltek, vagy valami....ha még ott tart a dolog h msn, meg hasonlók akkor nem tudom miért akkora cucc h elmegy szlopálni a haverokkal.... szerintem az nagyobb gáz hogy engedéjt kellene kérnie tőled .Én simán otthagynám a barátnőmet ha folyamat azon pampogna hogy miért járok el a haverokkal inni. Nálam romantikusabb meg hűségesebb alkat nem nagyon van, de azért nehogy már ne legyen az embernek élete egy kapcsolaton kívül
2010. jan. 30. 18:53
 8/17 anonim ***** válasza:
48%
hány évesek vagytok? mi az h engedély kell? sztem azért jár el a tudtod nélkül mert te nagyon fognád
2010. jan. 30. 18:56
 9/17 A kérdező kommentje:

Hát te nem értesz szerintem :s

SZERET ENGEM MEGÖRÜL ÉRTEM !!!!!!! 8 HONAPJA VAGYOK VELE NEM MSN CSAK OTT SZOKTUNK DUMÁLNI TALIZUNK MINDIG ÉS EGYMÁSNAK AZ ELSŐK VOLTUNK MINDEN FÉLE TÉREN Ő 17 ÉN MEG 15 LESZEK.. !!! ISZIKKKKKKK NEKEM AZ A BAJ ISZIK ELMEGY HAZUDIK NEKEM :S :S :( ÉS EZ MÁR VÉGSŐ PONT VOLT NEKEM NAGYON SZAR HA ELMEGY FOLYTON AZ JÁR FEJEMBE KIVEL ??:( MICSINAL :( MERT UGY RÉSZEG EMBER.. NEM NAGYON TUDJA MICSINAL :( ÉRTELMES VÁLASZOKAT SZERETNÉK :( KÖSZÖNÖM SZÉPEN

2010. jan. 30. 18:59
 10/17 A kérdező kommentje:
HÁT ELMEGY DE MÁSNAP ELMONDJA ELVOLT :S ÉS NEKEM EZEL FÁJDALMAT OKOZ
2010. jan. 30. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!