Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon tetszik egy fiú, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy fiú, de hiába célozgatok dolgokra is msn-en nem reagál rá mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 16:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg érti a célzást de nem akar megbántani hogy őt te nem érdekled
2010. jan. 30. 16:45
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy nem jól csinálod a célozgatást :)
2010. jan. 30. 16:47
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Próbáldd meg személyesen, ott nem fog tudni nem reagálni rá, aztán a reakciojábol mar okosabb leszel. Persze nem biztos hogy legjobb ötlet egybol kimondani, csak valami konrkétabb célzást tegyél neki. Lehet csak félénk, de az is hogy nem figyelt fel rád. Esetleg próbálj ugyan abba a buliba menni mint ö, vagy találj valami helyet ahol nem teljesen egyértelmuen, de mégis együt tudtok lenni.
2010. jan. 30. 16:47
 4/14 anonim ***** válasza:
50%
nem kellesz neki, mért olyan hihetetlen?!
2010. jan. 30. 16:54
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
hívd el és személyesen célozgass. :) sokkal hatásosabb, lehet msnen azt hiszi h csak poénkodsz.
2010. jan. 30. 17:19
 6/14 anonim válasza:
29%
Ezzel én is igy vagyok:csak a srácnak barátnője van, pedig egy bálon táncoltunk, megi fogta a cicim, mit tegyek?nehéz
2010. jan. 30. 18:05
 7/14 anonim ***** válasza:

Csakis személyesen!! HAcd el valahova. Msnen nemjó,mert könnyű félreértelmezni a dolgokat.

F/17

2010. jan. 30. 18:32
 8/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat!(:
2010. jan. 30. 18:57
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ne csak célozgass, mond meg neki konkrétan mit gondolsz! Nekem is célozgat egy lány, de így nem tudom mennyire komolyan gondolja (remélem igen) :)

19F

2010. jan. 30. 19:41
 10/14 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon is érti a célozgatást,legalábbis gondolom nem olyan hülye,csak szerintem ő nem akar tőled semmit.
2010. jan. 30. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!