Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha a pasid megfogja a combod? Valamit jelezni akar?
az azt jelenti,hogy megfogta a combod.
mért kell minden mozdulat,cselekedet mogott hátso,vagy szexuális szándékot folfedezni?nem jelent semmit,csak egyszeruen megfogta a combod...legkozelebb az lesz a kérdés,hogy mit jelent,ha a pasim megfogja a kezem?
mások ide lelki gondjaikkal jonnek,hogy segíteni probáljunk egymásnak...te meg azt kérded,mit jelent ha a pasid megfogja a combod? az eszem megáll!
Ez az oldal azért van hogy kérdezzünk szerintem. Talán a nevéből is adodik "Gyakorikérdések", de szólj ha tévedek. Talán akkor kellene ilyen hangot megütni ha legalább már 10x szerepelt volna ez a kérdés.
De a kérdésre válaszolva nem hiszem hogy bárki csak úgy fogdosná egy nőnek a combját. Én még nem tapasztaltam. Ha abszolút közömbös vagy számára akkor nem lenne testi érintés.
szia,
Egyszerűen csak azt jelenti, hogy szeret hozzádérni, nem vagy közönbös számára. Te nem fogod meg, nem érinted meg Őt itt-ott? Ez két ember intim összetartozása, hogy simogatják egymást. Vagy rosszul tudom?
Ismerkedik veled: kíváncsi arra is, hogy neki milyen érzés - és arra is, hogy neked jól esik-e?
Ha tetszik, mutasd meg neki is! Tedd rá pl. ilyenkor finoman a kezed az övére... kicsit irányíthatod is. Vagy csak simogasd meg őt ilyenkor.
Te is ismerkedhetsz ám vele, ha szeretnél... díjazni fogja, az biztos! A simogatást nagyon szeretik a fiúk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!