Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúk milyen ajándékokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk milyen ajándékokat szeretnének kapni a barátnőjüktől?

Figyelt kérdés
Kb 14-20 éves korosztályra gondolok....

2014. nov. 27. 18:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Egy baratnohoz kellene eloszor eljutni...:'( de am focival kapcsolatos dolog
2014. nov. 27. 19:07
 12/20 anonim ***** válasza:
Szeretetet.
2014. nov. 27. 19:09
 13/20 DrBori András válasza:

Orál meglepi, az mindig bejön..

De ha tudod, hogy mi a hobbija, (zene, film), vagy gyűjt valamit, akkor egy azzal kapcsolatos tárgy..

2014. nov. 27. 19:10
 14/20 A kérdező kommentje:
DrBori András köszi:))
2014. nov. 27. 19:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Az iskolás lány felszerelés mindig jó megoldás :D
2014. nov. 27. 19:11
 16/20 Koaxk Ábel ***** válasza:

LSD-s bélyeg...

Ha gyűjti albumba teszi, ha nem gyűjti úgyis jó...

A fiúknak elvileg úgyis mindig van bélyegyűjteményük amit a lányoknak mutogatnak.

2014. nov. 27. 19:13
 17/20 aladar12 ***** válasza:
megveszed shyvana ice drake skinjét nekem? *.*
2014. nov. 27. 19:14
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem tényleg van bélyeggyűjteményem :D

2014. nov. 27. 19:18
 19/20 anonim ***** válasza:

(Off: Miért ne érthetnének a nők a gépekhez? :D Csaj vagyok és programozónak tanulok :D )

Ha a barátod szeret pl játszani, akkor járható út lehet egy haverjától megtudakolni, mi a kedvenc játéka, illetve abban ki a karaktere, ez jó alap lehet, szerezhetsz olyan pólót, akármit. Vagy a gépéhez valamit, de ezt tényleg csak valaki segítségével, aki biztosra tudja hogy az jó lenne neki!

Ha pl autóbolond, akkor is vehetsz valami autóval kapcsolatos cuccot.

És így tovább, te tudod mi a hobbija. :) Ha leírod miket szeret, lehet tudok ötletet adni. :)

Én pl karcsonyra barátom kedvenc játékából a kedvenc karakterét varrom meg neki, meg veszek neki egy pólót amire mondta hogy nagyon tetszik neki. Tavaly posztert kapott a kedvenc sorozatával, mert imádja a posztereket, meg egy kis béna versikét, mert szereti a verseket. Szülinapjára "tortát" sütöttem húsból, mert elég húsimádó :D

Én azt szoktam hogy fogok egy lapot, elkezdek rá írogatni random dolgokat amiket szeret, aztán sokáig nézem, és próbálok kitalálni valamit ami ezekkel kapcsolatos. :D

20/L

2014. nov. 27. 19:18
 20/20 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó válaszoló:)) hát én nem nagyon értek a gépekhez:T
2014. nov. 28. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!