Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem fura, hogy vannak még 30 alatt férfiak, akik nagyon szeretnének gyereket?
Ha találnék magam mellé egy lányt/nőt,akivel kölcsönösen szeretjük egymást,akkor én is szeretnék tőle.De erre alig van esély,mert felszínes világot élünk,ahol még csak meg sem akarnak ismerni...
23/F
hogy lenne már fura ha valaki akar gyereket? ha már van 2-3 akkor fura hogy akar még. de akinek nincs családja annál normális hogy szeretne.
de attól függ mit értesz a 30 alatt. 21 évesen még nem sokan gondolkoznak rajta. de 29 éves férfi már nem gyerek így akarhat sajátot
Az én férjem is akart gyereket. Ezt akkor is mondta amikor összejöttünk, pedig csak 20 éves volt. Majdnem 21. Össze is házasodtunk azóta. Most 25 éves, de sajnos úgy alakultak a dolgok, hogy rajtunk kívülálló okok miatt nem vállalhatunk gyereket, de attól még szeretnénk...
Szóval vannak férfiak akik szeretnének gyereket igen, csak kevesen érettek rá fiatalabb korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!