Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek ha a barátnőm furcsán szakít velem?
Figyelt kérdés
Nos 5 éve együtt vagyok a párommal és semmi gondunk nem volt eddig. Pár kisebb vita és nézet eltérésen kívül semmi. Egy hétfői napon kezdődött az egész. Elmentünk vásárolni és ő vett nekem ruhát én meg neki. Haza jöttünk lefeküdtünk és utána haza kísértem. Másnap mikor mentem volna elé a házához, hogy mennyünk az egyetemre tiszta furcsa volt. Kiabált velem és utána teljesen idegennek kezelt. Nem figyelt oda arra amit mondtam neki, azt mondogatta, hogy utállak. Ez ment este is és akkor azt mondta hogy szakít velem. Én megkérdeztem miért mire ő nem válaszolt csak azt mondta húzzak el. Nem értem mi üthetett belé. Én nem tettem semmit ami miatt így viselkedhetne velem. Nem beszélt senkivel és nem hívta senki sem őt. A baráti körünk java részt ugyan az. Vajon mi baja lehet?2014. nov. 27. 18:38
1/9 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem beszélt senkivel?
2/9 anonim válasza:
Szörnyen sajnálom. Eltudom képzelni ezt a tehetetlenséget, és bánatot amit érzel. Tippelgetni lehet hogy mi az oka de nem lesz eredménye. :( próbáld tőle kideríteni valami hirtelen, romantikus jelenettel. (nem kell giccs) hogy lássa hogy megveszel érte. Ha nem mondja el akkor csak az idő segíthet neked. :(
3/9 anonim válasza:
Esetleg, olyan probléma nem lehet, hogy mentálisan történt valami vele, vagy szed valami gyógyszert, vagy esetleg leállt vele és ezért lett egyik napról a másikra ilyen.
Talán nem rég tettél valamit pl megcsalás stb amiről most szerzett tudomást, vagy valaki keresztbe akar tenni nektek és tele beszélte a fejét.. Persze ez is csak találgatás, valahogy üljetek le és beszéljétek át a dolgot.
4/9 anonim válasza:
Valaki vagy bemesélte neki, hogy félreléphettél és elhitte.
Vagy magában kitalált valami álindokt, hogy kidobhasson.
5/9 anonim válasza:
Amúgy 5 év sok idő ahhoz tényleg, hogy így elengedd, és tényleg csak találgatni tudunk, olyan dolgok is lehetnek a háttérben, amire nem is gondolnál. Talán ha lehiggad, tudsz vele beszélni, ha ez nem megy, akkor a közeli barátoknál is kérdezősködhetsz.
6/9 anonim válasza:
Lehet hülyeség,de nekem elsőre az jutott eszembe,hogy megcsalt valakivel..s most ez miatt saját magára haragszik..azért mondott ilyeneket..
Leülnék vele a helyedbe,és megkérdezném miért is volt ez..
7/9 A kérdező kommentje:
Én nem csaltam meg az 5 év alatt egyszer sem őt. Nagyon szeretem mindennél jobban. Gyógyszert nem szed semmit se. Keresztbe tenni szerintem senki nem akar. Van egy pár ember akinek szúrta a szemét de azok eltűntek. Egyébként a barátnőjével beszélt telefonon utoljára. Ezt onnan tudom h a barátnője mesélte mikor beszéltem vele, hogy mi történt. Azt, hogy egyből lefeküdt azt meg a bátyától tudom mert ő mondta. Szóval lövésem sincs mi lehet a baj. A kapcsolatunk nem volt unalmas. Vásárolgattunk egymásnak, közös programok minden héten. Semmi jele nem volt annak, hogy kidob. Előtte való nap is 30 perces csókolózással váltunk el egymástól.
2014. nov. 27. 19:03
8/9 anonim válasza:
Megcsalt szerintm... Egyik bnom is ezt csinalta a baratjaval.. Egyik naprol a masik napra egy evvel kesobb elmondta neki h miert. Probalj nem ra gondolni, ha csak migrenje volt akkor keresni fog ha meg komolyan gondolta akkor nem kar erte.
9/9 A kérdező kommentje:
Hát ez már igazából múlthét hétfőn kezdődött. Azóta meg se hallgat. Szerintem kicsit paraszt dolog, hogy beszélek hozzá erre bedugja a fülest és üvölt a zene. Arra is gondoltam, hogy nem e lehet az ok mindenre, hogy le mondtam kétszer egy vásárlást? Megjegyzem a születésnapjánál jobban várta.
2014. nov. 27. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!