Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem rég szakított velem, elég csúnya szakítás volt. Lehetséges hogy ki jön rajta a hiányérzet?
Sok minden előfordulhat.
Mikor én szétmentem a jelenlegi barátommal, nem gondoltam, hogy lesz még belőle valami, és eltelt pár hónap, mire újra kezdtük. (Más kérdés, hogy már nem akarom ezt a kapcsolatot).
De szinte nem volt olyan exem, akivel ne lett volna újrakezdés.
köszönöm a válaszokat, az igazság az, hogy nagyon hasznos volt a könyv, az összes hibát elkövettük, hol ő hol én, voltak olyan pontok, ahol írásban kellett a dolgokat foglalnom, és volt az a pont, hogy olvasd vissza, akkor mintha pofon vágtak volna, hogy ennyire egyszerű a dolog, és mi volt helyette? vita, vita... most próbálom a szünet alatt rendbe szedni magam, és talán lehet esély, nem mutat ki semmi érzést, de ugye a másfél év alatt kiismertem annyira, hogy szív-ész döntés volt. megviselte. lehetett volna lehetőségem bizonyítani, de nem tettem. nagyon sok mindent nem vettem észre, csúnya szakítás az én "tüzes" tulajdonságnak köszönhetem, nem ért váratlanul a dolog, de mégis kiakadtam, persze ő nyugtatott, sőt ő volt aki oda jött hozzám mikor fagyoskodva sírtam. és vitt haza.
szívesen elmesélem privien a dolgot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!