Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak a kapcsolatommal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a kapcsolatommal?

Figyelt kérdés
fél éve vagyok együtt egy lánnyal, és egyre jobban zavar, hogy a lelki dolgaival nem fordul hozzám, a kapcsolat elején még egyértelmű hogy nem várhattam volna el tőle ezt, de úgy érzem szükségem lenne arra, hogy rám támaszkodjon, én ettől érezném magam fontosnak a kapcsolatban. Nem tudom hogy tehetném ezt szóvá, hiszen egyáltalán nem direkt teszi, csak azt mondogatom neki, hogy ossza meg velem nyugodtan a problémáit, ha szeretné elmondani valakinek rám számíthat, stb... de ha nyíltan elmondanám neki hogy úgy érzem nincs köztünk elég intimitás, akkor épp az ellenkező hatást érném el, vagy azt hogy elkezdené jó szándékból tettetni. Mindenképp magától kellene jönnie ennek a dolognak, de így folyamatosan azt érzem nem bízik bennem eléggé ahhoz, hogy a gyenge oldalát is megmutassa. Egyetemisták vagyunk, alig találkozunk, és ha elrontott egy zh-t például, amire nagyon készült, akkor lemondja a másnapi találkozót, mert kivan, de én szeretném, ha épp ilyenkor lennék neki fontos. Mit tehetnék?
2014. nov. 26. 23:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem keress egy olyan lányt, aki valóban szeret téged, és ő majd nálad fogja keresni a vigaszt, magától is. Ha két ember igazán szereti egymást, akkor nincs ilyen gondjuk, meg olyan se, hogy alig találkoznak...
2014. nov. 27. 00:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Az egyetemen tényleg megtörténhet, hogy egy héten mondjuk annyi időnk van, hogy egy hétköznap együtt eszünk, egy hétvégi napon pedig 3-4 órát találkozunk. Egyszerűen ilyen a kar, tudtuk, mit vállalunk és ezt elfogadom.
2014. nov. 27. 02:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Durva tanácsot fogok adni, de őszintét: menekülj és keress egy olyan lányt aki valóban szeret téged. Ennek a lánynak nem vagy fontos! Ha szerelmes lenne, akkor pont hogy szeretne veled találkozni egy rosszabb napon is, hisz te tennéd jobbá a napját.
2014. nov. 27. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!