Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökre egyedül maradok? L
Figyelt kérdés
Még nem volt barátom,és hát nem éppen jófej srácokat ismerek,egyébként sem sokat.Van valahol még normális fiú?Nem ismerkedés céljából írtam a kérdést2014. nov. 26. 20:38
12/22 anonim válasza:
A gyk-s visszahuzodó rendes lányok is csak állandóan nyafognak hogy igy nem kellenek úgy nem kellenek senkinek,aztán amikor egy rendes srác megkörnyékezi őket aki átlagos kinézetü,ő nekik mégsem kell,mert persze álom világban élnek és a herceget várják fehér lovon,napra nézhetnék de rá nem arcocskával..
13/22 anonim válasza:
Ha visszább vennél az igényeidböl akár minden újjadra lehetne egy pasi.
14/22 anonim válasza:
Sok ilyen lánynak adtam volna már esélyt életem során, nem érdekelt a múltjuk, és nem is a topmodelleket kerestem, mégse jutottam semmire. Amúgy meg nem hiszem el, hogy a hozzád hasonlók környezetében még véletlenül sincs egyetlen normális srác sem, szerintem inkább nem veszitek észre őket. Én már letettem arról, hogy nektek esélyt adjak, csak sajnáltatjátok magatokat, de kapásból lerázzátok azt, aki első blikkre nem felel meg a szőke hercegről szóló álmaitoknak. Ha engem kérdezel, igen, egyedül fogsz maradni. De nem azért, mert nincs a világon normális fiú, hanem azért, mert nem veszed észre őket.
15/22 anonim válasza:
tegnap 21:04
DETTÓÓÓ ugyanezt tapasztaltam én is.
16/22 anonim válasza:
Azok akik nyavalyognak amiatt, hogy nem kellenek senkinek, inkább csak megerősítésre vágynak. A saját egójukat akarják növelni azzal, hogy eljátsszák a hattyú halálát és közben mások vigasztaló szavait olvassák/hallgatják. Az, hogy a szőke herceget várják, szerintem leginkább a média hatása, ahol mindenkit tökéletesnek mutatnak. Így már az is érthető, hogy azt hiszik olyan pasi kell nekik aki valójában nem létezik. Egy képzelt álomvilágba süllyednek, ahol mint egy toronyban várják a királyfit.
17/22 anonim válasza:
Ha teszel érte akkor lesz párod. Ha csak sajnáltatod magad, akkor nem biztos.
Ha bátortalan vagy, próbálkozz meg a netes ismerkedéssel. Én így ismertem meg a férjem, és rengeteg ismerősünk, barátunk, így talált párt. Többen házasok már, van ahol gyerek is van.
18/22 anonim válasza:
Birom már ezeket a képmutató kérdéseket.
19/22 A kérdező kommentje:
#19 Nem tudom ki vagy,és ki írt neked,de én nem írtam ilyen üzenetet senkinek,szóval nem engem kéne szídni.Valaki más írt.
2014. dec. 4. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!