Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőd megcsal valakivel akkor a srácra haragszol akivel kavart?
Egyik haverom elmesélte nekem hogy az igazi alfáknál meg egy csomó embernél hogyan is megy ez ami számomra teljesen érthetetlen..előbb elmondom a dolgot utána hogy én mit gondolok erről.
A csaj mondjuk elmegy egy szórakozóhelyre és ott teszi a szépet minden kannak és nyilván lesz jelentkező ő pedig ha épp olyan a tag akkor bele is megy.
A csaj barátjának az egyik ismerőse látja a dolgot és sms-ben értesíti a "barátját" hogy a csaja épp mással kever..palikánk odamegy és ha épp úgy méri fel a másik gyereket akkor nekimegy vagy legalábbis megpróbálja megverni. Holott mondjuk a srácnak fingja nem volt róla hogy éppen a csajszi hogyan keveri a szart...és a legtöbb diszkós verekedés is ebből lesz, mert igazából szeretnek is balhézni és a csajnak is tetszik.
Én azt gondolom hogy
1:Nem mocskolnám be a kezem egy ilyen csj miatt, ha már megcsalt akkor az egészet megette a fene(nem azért mert nyápic vagyok)
2:A srác nem tehet róla, minden kan rámegy egy nőre ha hagyja én is ugyanezt tettem volna(persze más eset ha a házinyúl elve érvényesül tehát mindenki ismer mindenkit és tisztában vele)
3:Nem csak az tart vissza a verekedéstől hogy esetleg én is megsérülhetek, hanem azt sem szeretném látni ahogy előttem valaki fuldoklik, nem kap levegőt, vérzik neadj isten a mentő viszi el. Ha beszarinak is gondolnak akkor is csak akkor fogok belemenni ha én vagyok veszélyben vagy egy szerettem...csak azért mert hogy milyen fasza kemény gyerek leszek ha ütök azért nem hiszem hogy van értelme..
Mikor ezt elmondtam jött a válasz:
"-Ha a csaj látja hogy kemény vagy és megvered a másik kant akkor sokkal jobban fog ezután tisztelni és még sokkal többször meg lehet dugni és kisebb valószínűséggel fog újra megcsalni mert fél a következményektől.."
Szóval szerintetek is így kell??
Ja és legtöbbször miért csak a 65 kilós kis "mma fightereseket lehet látni ahogy csapkodják egymást?
Ennyi, sokan úgy gondolják hogy aki kemény az verekszik pedig a valóság sokkal kiábrándítóbb az ilyen kis majmok számára...szerintem az igazi harcos az elmével is tud harcolni illetve befolyásolni tudja hogy ne történjenek még rosszabb dolgok mint ami már alapból történt egy igazi harcos képes ököl nélkül is elcsitítani a kedélyeket.
Harcművészet=önfegyelem
És most nem az ilyen "elmegyek 2 hétig thájjboxolni mer az milyen menő" hanem azokról beszélek akik egy sportot komolyan űznek.
Illetve még azt tartom igazán nagy harcosnak aki képes olyan technikákat alkalmazni amivel bár hatalmas fájdalmat lehet okozni mégsem okoz sérülést amiről látlelet készülhet...pl különböző feszítések, szorítások, fogások stb.
Ez itt már nem a kőkorszak, könyörgöm...
Ez a válasz: "Ha a csaj látja hogy kemény vagy..." a haverodtól jött?
Én a helyedben jobban megválogatnám a haverokat.
Egyébként egyetértek azzal amit leírtál.
Ha valaki rányomul a barátnőmre, úgy hogy tudja, hogy foglalt, azt maximum lenézem. Ha erőszakoskodik vele, akkor megvédem. De mondjuk sem a tahó haverjaival megveretni magam, sem őt kórházba juttatni nem akarnám.
Ha viszont a barátnőm kezdeményezte, teljesen más a helyzet. Akkor elgondolkodnék, hogy jól választottam-e barátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!