Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Lehet esélyem nála? Beszélgessek azért vele?
Figyelt kérdés
Egy kirándulás során megismertem egy srácot, poénkodott, de fb-n nem jelöl vissza, viszont a suliban mindig köszön, volt olyan h mosolyogva integetett:)
Viszont kiderült h gyakorlatilag ő tökéletes.
Helyes, jól és sokat sportol, zongorázik..és még tényleg sorolhatnám.Eláll tőle a lélegzet.
Viszont neki pont az ellentéte vagyok gyakorlatilag.
Jó tanulmányi teljesítményemen és rajztudásomon kívül SEMMIvel nem villoghatok...
Ez kiborít:(
2014. nov. 25. 19:47
1/1 anonim válasza:
szia:)) nekem is volt már ilyen típusú problémám. A legegyszerűbb amit tehetsz, hogy odamész hozzá beszélgetni....!!!!! Ne félj tőle....!! Amikor köszöntök egymásnak menj oda hozzá. Kérdezd meg, hogy miújság vele stb....:)) L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!