Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért jók a vékony csajok az ágyban?
Figyelt kérdés
2014. nov. 25. 18:43
1/6 anonim válasza:
na bnézük meg forditva azaz a nem vékony nő jo az ágyban?
2/6 anonim válasza:
Mert nem hányjuk el magunkat a zsírlepedőitől. Amúgy pedig a zömökebb lányok is nagyon jó (sőt, talán jobbak is), ha nem a hájtól vastagabbak, hanem az izomtól, ahogy a képen látható hölgy is.
3/6 anonim válasza:
2-ik. Azért az nagyon kevés lánynál jellemző. Ahhoz genetika kell, meg jó kajálás és edzés. Szóval ha valakinek ez az ideálja az nehezen talál magának lányt.
4/6 anonim válasza:
Én azért szeretem, mert jól meg lehet fogni őket. Hátsó póznál pl jól meg lehet fogni csipőnél és piszkosul jól meg lehet dugni.
Meg amúgyis egy vékony csaj szép. Kész. Ennyi.
5/6 anonim válasza:
vékony-átlagos lányok közül válogatok, ennyi az egész külső igény, meg hogy szép feneke legyen. (nem kell hogy feszes vagy izmos, csak legyen).
6/6 anonim válasza:
Engem azért szeretnek, mert könnyű vagyok, lehet "pakolgatni" a magam 46 kilójával. Illetve van pici kerek mellem és fenekem is. A barátom imádja a csípőcsontom, mert kiáll, szerinte ez szexi, más szerint undorító, ízlések és pofonok. Az eddigi partnereim mind elmondták, hogy imádják, hogy ilyen vékony vagyok, és ez nagyon beindítja őket. De hogy a testalkatunk miatt jobbak lennénk az ágyban, azt nem hiszem. Ez nem ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!